"flyLAL-Lithuanian Airlines" pradeda reisus į Stokhomą

Skrydžių bendrovė "flyLAL-Lithuanian Airlines", paskelbusi, kad pagal vasaros sezono tvarkaraštį numatė reisus į 21 miestą, dar labiau plečia skrydžių geografiją ir atidaro tiesioginį reisą į Stokholmą.

Skrydžiai į Stokholmą pradedami birželio 16 d., "flyLAL-Lithuanian Airlines" čia skris 3 kartus per savaitę: pirmadieniais, trečiadieniais ir penktadieniais. Skrydžiai bus vykdomi Boeing 737 – 500 tipo lėktuvais.

Siekdama tikslo suteikti keleivimas kuo palankesnes sąlygas skristi, oro skrydžių bendrovė numatė, kad bilietų kainos – nuo 95 Lt į vieną pusę su mokesčiais. Bilietų prekyba jau pradėta internete www.flylal.com ir visose agentūrose.

"Mes siekiame atliepti mūsų keleivių poreikius, todėl labai atidžiai sekame situaciją rinkoje ir matome, kurių skrydžių krypčių reikėtų mūsų keleiviams. Planuodami vasaros sezono krypčių geografiją Stokholmo nebuvo numatę, tačiau pastebėjome, kad šiai krypčiai yra nemaža paklausa. Todėl per rekordiškai trumpą laiką pasirengėme pradėti skrydžius į Stokholmą ir jau galime pasiūlyti keleiviams bilietus", - sakė "flyLAL-Lithuanian Airlines" generalinis direktorius Tadas Pukšta.

Jo teigimu, "flyLAL-Lithuanian Airlines" savo strateginių tikslų – šiemet bendrovė tikisi milijono keleivių – sieks didindama skrydžių skaičių populiariausiomis kryptimis bei siūlydama keleiviams skristi naujais maršrutais.

"Mūsų strategija – suteikti galimybę Lietuvos ir kaimyninių šalių gyventojams patogiai pasiekti Europą ir kitas pasaulio šalis. Skrydžių bendrovė turi pakankamai resursų šią vasarą pradėti dar daugiau skrydžių naujomis kryptimis ir gali greitai reaguoti į konkurencinę situaciją Baltijos šalių rinkoje. Tai įrodė ir Stokholmo reiso atidarymas. Mes suteiksime galimybę nuskristi ten, kur keleiviams labiausiai šį sezoną reikės", - teigė T.Pukšta.

Didelį dėmesį bendrovė ketina skirti ir Latvijos bei Estijos rinkoms – šių šalių gyventojams "flyLAL-Lithuanian Airlines" sudarys sąlygas patogiai ir itin palankiomis kainomis per Lietuvą pasiekti kitas šalis.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61357093sec.