Novaturas vasaros poilsiui siūlo rinktis Turkiją vietoje Egipto

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“ vasaros sezonui, dėl išaugusio turistų susidomėjimo Turkijos kurortais, padidino kelionių pasiūlą į šią šalį bei atšaukė skrydžius į Egiptą vasaros metu.

„Pasiūlyta Egipto kryptis vasaros sezono metu didelio susidomėjimo nesulaukė. Manome, kad vasarą į Egiptą turistus traukia ne šalies specifika, bet ypatingai žema kaina, kuri yra taikoma ne sezono metu, kai šalyje yra labai karšta. Todėl siekdami užtikrinti aukščiausią poilsio kokybę savo klientams, nusprendėme atsisakyti „Novaturo“ kokybei keliamų reikalavimų neatitinkančių kelionių į Egiptą vasaros metu“- teigė UAB „Novaturas“ generalinius direktorius Vidas Paliūnas.

Anot V. Paliūno, „Novaturo“ sprendimas atsisakyti kelionių organizavimo į Egiptą vasaros metu leido reaguoti į išaugusį susidomėjimą Turkija bei maksimaliai išplėsti kelionių pasiūlą į šios šalies kurortines zonas. „Atšaukus keliones į Egiptą vasaros metu, net 10 proc. daugiau keliaujančiųjų nei buvome suplanavę šiems metams, galės ilsėtis vasaros poilsiui patrauklesniuose Turkijos kurortuose. Be to, šiemet siūlome itin konkurencingas kainas visose vasaros kryptyse, todėl kai kurie kelionių paketai į Turkiją kainuos panašiai kaip konkurentų siūlomame Egipte, tačiau, mūsų vertinimu, Turkija yra žymiai palankesnė poilsio vieta vasaros atostogoms“, - teigė V. Paliūnas.

Kelionių organizatorius „Novaturas“ skrydžių į Egiptą nevykdys nuo gegužės 18 d. ir planuoja juos atnaujinti nuo rugsėjo 25 dienos.

Šiemet UAB „Novaturas“ Lietuvoje tikisi sulaukti daugiau nei 150 tūkst. keleivių ir pasiekti virš 300 mln. litų apyvartą. Bendrovė planuoja, kad Baltijos šalyse „Novaturo“ grupės apyvarta 2008 metais viršys 522 mln. litų ir pritrauks daugiau kaip 265 tūkst. keleivių.

Didžiausio kelionių organizatoriaus Baltijos šalyse „Novaturas“ įmonių grupės pardavimai 2007 m. pasiekė 384 mln. litų. „Novaturo“ apyvarta Lietuvoje 2007 metais sudarė 237 mln. litų. Pernai pakartotinai kelionę per „Novaturą rinkosi 64 proc. visų keliavusiųjų.

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse UAB „Novaturas“ rinkoje veikia nuo 1999 m. Kelionių organizatoriaus „Novaturas“ dukterinės įmonės „Novatours“ nuo 2001 m. veikia Latvijoje, nuo 2004 m. – Estijoje, nuo 2008 m. - Rumunijoje.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69151902sec.