Augantys "flyLAL" srautai lemia Vilniaus oro uosto srautų augimą

Skrydžių bendrovė "flyLAL" balandžio mėnesį pagal keleivių skaičių pasiekė 69 proc. bendrą augimo rodiklį ir išliko Vilniaus oro uosto lyderė. Be to, "flyLAL" keleivių srauto augimas didžąja dalimi lėmė ir Vilniaus oro uosto keleivių skaičiaus didėjimą.

Per balandžio mėnesį "flyLAL" orlaiviais iš Vilniaus skrido 63 proc. daugiau keleivių nei pernai balandį. Šiuo metu iš Vilniaus skrydžių bendrovė perveža daugiausiai keliaujančiųjų oro transportu. Bendras "flyLAL" keleivių srautas, kartu su skrydžiais iš kitų oro uostų, užaugo beveik 70 proc., palyginti su praėjusių metų balandžio mėn. rodikliais. Nuo metų pradžios skrydžių bendrovės keleivių srautas iš Vilniaus užaugo per 32 proc.

"Šie rodikliai liudija, kad mūsų pasirinkta intensyvios plėtros strategija ir pagrindinės veiklos kryptys pasiteisino – "flyLAL" sugeba patenkinti Lietuvos ir kaimyninių šalių gyventojų poreikius tiek parinkusi skrydžių kryptis, tiek suformavusi tinkamą kainodarą. Tikimės, kad jau liepos mėnesį mūsų bendrovės paslaugomis naudosis dvigubai daugiau keleivių nei atitinkamu praėjusių metų laikotarpiu", - sakė "flyLAL" Plėtros departamento direktorius Erikas Zubrus.

Jis pabrėžė, kad užaugęs "flyLAL" keleivių srautas (21841 keleivis) sudaro apie 56 proc. užaugusio Vilniaus oro uosto srauto (38790 keleivių).

"Mūsų bendrovė skraidina kiek daugiau nei trečdalį visų oro uosto keleivių, tačiau mūsų keleiviai sudaro daugiau nei pusę viso užaugusio oro uosto srauto. Vilniaus oro uosto keleivių srauto augimas didžiąja dalimi vyksta dėl "flyLAL" augimo", - sakė E.Zubrus.

Jo teigimu, šis faktas parodo, kad Vilniaus oro uosto planai dėl keleivių srautų yra tiesiogiai susiję su "flyLAL" ketinimais siekti užsibrėžto tikslo – per metus pervežti 1 mln. keleivių.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20736599sec.