Novaturas rūpindamasis gamta sukūrė virtualius kelionių katalogus

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“, siekdamas sumažinti neekologišką popieriaus naudojimą, nuo šiol siūlo patogesnį būdą išsirinkti kelionę bendrovės virtualiuose kataloguose. Virtualius bendrovės kelionių katalogus galima rasti „Novaturo“ internetinėje svetainėje adresu www.novaturas.lt.

„Perkeldami „Novaturo“ kelionių katalogus į elektroninį formatą mes ne tik siūlome šiuolaikišką ir patogų kelionių paieškos būdą savo klientams, bet ir norime sumažinti popierinių katalogų tiražą. Iš medienos pagaminto popieriaus vartojimo mažinimas šiandien aktualus visoms įmonėms, nes tai neekologiška. Be to, šis socialinis sprendimas drauge yra paremtas ir ekonomine nauda, nes ši naujovė tai ne tik rūpestis gamta, bet ir pastangos sumažinti leidybos kaštus“, – sako kelionių organizatoriaus „Novaturas“ marketingo ir viešųjų ryšių direktorė Brigita Sabaliauskaitė. Anot jos, iki šiol bendras leidžiamų popierinių katalogų tiražas siekė kelis šimtus tūkstančių per metus, o kiekvieno jų apimtis viršija 300 puslapių. Įdiegus virtualius katalogus Latvijos, Estijos ir Rumunijos rinkose, bendri katalogų tiražai ženkliai sumažins popieriaus sunaudojimą.

Naujieji virtualūs „Novaturo“ katalogai, kaip ir popieriniai, bus atnaujinami du kartus per metus – vasaros ir žiemos sezonais.

Anot B. Sabaliauskaitės, sprendimas sumažinti popierinių katalogų tiražą leis sutaupytas lėšas panaudoti „Novaturo“ socialinei veiklai. „Idėja sukurti virtualius katalogus padės sutaupyti dalį įmonės išteklių, kurie galės būti panaudoti prasmingiau – šiuos pinigus planuojame skirti socialinėms akcijoms“, – teigė B. Sabaliauskaitė.

Virtualių “Novaturo” katalogų nuoroda internete:

http://www.novaturas.lt/tp_body2.php?id=1189757967

Apie kelionių organizatorių “Novaturas”.

Šiemet UAB „Novaturas“ Lietuvoje tikisi sulaukti daugiau nei 150 tūkst. keleivių ir pasiekti virš 300 mln. litų apyvartą. Bendrovė planuoja, kad Baltijos šalyse „Novaturo“ grupės apyvarta 2008 metais viršys 522 mln. litų ir pritrauks daugiau kaip 265 tūkst. keleivių.

Didžiausio kelionių organizatoriaus Baltijos šalyse „Novaturas“ įmonių grupės pardavimai 2007 m. pasiekė 384 mln. litų. „Novaturo“ apyvarta Lietuvoje 2007 metais sudarė 237 mln. litų. Pernai pakartotinai kelionę per „Novaturą“ rinkosi 64 proc. visų keliavusiųjų.

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse UAB „Novaturas“ rinkoje veikia nuo 1999 m. Kelionių organizatoriaus „Novaturas“ dukterinės įmonės nuo 2001 m. veikia Latvijoje, nuo 2004 m. – Estijoje, nuo 2008 m. - Rumunijoje.

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20901585sec.