flyLAL portale keleiviai galės ir apsidrausti

Bendrovė „flyLAL“, plėtodama elektroninių kelionės paslaugų portalą http://www.flylal.com/, įdiegė naują paslaugą – elektroninį kelionių draudimą. Šią paslaugą „flyLAL“ portale teiks draudimo bendrovė „ERGO LIETUVA“.

Portale http://www.flylal.com/ keleiviai ras specialią sritį, skirtą „ERGO LIETUVA“ draudimo paslaugoms. Pradiniame etape portalo sistema nukreips vartotojus į „ERGO LIETUVA“ interneto puslapį, o vėliau draustis bus galima tiesiai http://www.flylal.com/ portale.

„Mūsų keleiviai pirkdami bilietą galės iškart ir apsidrausti. Be to įsigyjant draudimą http://www.flylal.com/, jo kaina bus palankesnė nei perkant šią paslaugą atskirai. Siekiame pasiūlyti keleiviams kuo platesnį paslaugų paketą, kad internetu vienoje vietoje būtų galima įsigyti visas reikiamas kelionės paslaugas“, - sakė „flyLAL“ Marketingo departamento vadovas Marius Tarvydas.

Pasak jo, http://www.flylal.com/ įdiegta ir patogi apmokėjimo sistema, kuri leidžia visas paslaugas elektroninėje bankininkystės sistemoje apmokėti viena sąskaita.

„ERGO LIETUVA“ Rinkodaros skyriaus vadovas Irmantas Šerys teigė, kad nuo šiol visi keliaujantieji su „flyLAL“ internete galės apsidrausti nuo pagrindinių kelionių rizikų – medicininių išlaidų ir nelaimingų atsitikimų. Taip pat bus galima pasirinkti ir kompleksinį kelionės draudimą, į kurį, be minėtų draudimų, įeina bagažo bei civilinės atsakomybės draudimai. Klientams siūlomas ir gana ilgas - iki 1 metų - draudimo laikotarpis, todėl išvykstantiems dažnai ir ilgesniam laikui nereikės nuolat atnaujinti draudimo sutarties. Be to, kartu su lėktuvo bilietu įsigytas kelionės draudimas kainuos pigiau. „ERGO LIETUVA“ atstovas planuoja, kad po metų kas ketvirtas keleivis, įsigijęs lėktuvo bilietą, rinksis ir kelionių draudimo internetu paslaugą.

Pasak, „flyLAL“ Marketingo departamento vadovo M.Tarvydo, programuojamas ir dar vienas http://www.flylal.com/ portalo papildomų paslaugų modulis. Tai leis keleiviams internetu pasirinkti maistą lėktuve, išsirinkti sėdimą vietą, rezervuoti viešbutį, išsinuomoti automobilį, įsigyti bilietų į renginius. Anot „flyLAL“ atstovo, plėtojant elektronines paslaugas bendrovės tinklapis ilgainiui taps ne tik bilietų pardavimo vieta, bet kelionės paslaugų portalu.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18267798sec.