flyLAL Training įdiegtos "Boeing 737" pilotų mokymo programos leidžia mokytis ir nuotoliniu būdu

Pilotų ir orlaivių palydovų mokymo centras „flyLAL Training" pirmasis Lietuvoje įsigijo modernią „Boeing 737“ pilotų mokymo kompiuterinę programą, leidžiančią vykdyti mokymus ir nuotoliniu būdu iš bet kurios pasaulio vietos. Taip pat bendrovė įdiegė naujausias lakūnų egzaminavimo kompiuterines programas, kurios suteikia naujų galimybių greitai ir kokybiškai patikrinti būsimų oro linijų darbuotojų žinias.
„Mūsų mokymo centre įdiegtos kompiuterinės programos leis dar kokybiškiau ir operatyviau vykdyti lėktuvų įgulų teorinio mokymo programas ir vykdyti įvairius mokymo projektus, – teigia „flyLAL Training“ generalinis direktorius Arūnas Kmieliauskas. – Tokios kompiuterinės programos yra naudojamos tik aukščiausio lygio mokymo centruose, tokiuose kaip „Lufthansa“ ir SAS“.
„flyLAL Training“ generalinio direktoriaus teigimu, įsigijus „Boeing 737“ pilotų mokymo kompiuterinę sistemą, besimokantys gali ruoštis teorijos egzaminams iš bet kurios pasaulio vietos, o įgytas žinias pasitikrinti „flyLAL Training“ auditorijose nauja egzaminavimo kompiuterine programa.
„Pilotų ir orlaivių palydovų kompiuterinė egzaminavimo programa leidžia taupyti ir besimokančiųjų, ir instruktorių laiką, o taip pat išvengti testų tikrinimo klaidų“, – komentuoja A. Kmieliauskas, paaiškindamas, kad sistema atsitiktine tvarka parenka klausimus, į kuriuos atsakiusieji iš karto gauna testų rezultatus ir sužino, ar egzaminas yra išlaikytas.
„flyLAL Training“ mokymo centre pagal naujausią „Boeing 737“ mokymo programą šiais metais mokysis apie 100 pilotų. Žinių čia semiasi ne vien mūsų šalies lėktuvų pilotai, bet ir būsimi lakūnai iš kitų pasaulio šalių. A. Kmieliausko teigimu, kompiuterinės programos suteikiama galimybė teorines žinias gilinti nuotoliniu būdu yra labai patogi užsieniečiams. „Šie patogumai mūsų centrui ir toliau leis sėkmingai konkuruoti su kitais aukščiausio lygio lėktuvų pilotų mokymo centrais“, – pasakoja „flyLAL Training“ generalinis direktorius.
Į „Boeing 737“ pilotų mokymo programą ir pilotų egzaminavimo programos diegimą buvo investuota daugiau kaip 150 tūkstančių litų.
Apie „flyLAL Training“
2006 m. pabaigoje savarankiška įmone tapusio „flyLAL – Lithuanian Airlines“ mokymo centro veiklą perėmė ir plėtoja UAB „flyLAL Training“. 100 proc. „flyLAL Training“ bendrovės akcijų priklauso aviacijos verslo įmonių grupei AB „flyLAL Group Services“, kuri taip pat valdo bendroves „BPC Travel“, „Aviation Asset Management“, „flyLAL Technics“, „Passenger Terminal“, „flyLAL Charters“.
Per penkiolika darbo metų mokymo centras parengė beveik dešimt tūkstančių specialistų. Tai pirmasis SAAB orlaivių pilotus pradėjęs rengti mokymo centras Rytų Europoje. Šių metų pradžioje „flyLAL Training“ įsigijo pirmąjį Lietuvoje lėktuvų „Boeing 737“ realaus skrydžio treniruoklį. Jau šį rudenį „flyLAL Training“ kelsis į naują, šalia Vilniaus oro uosto statomą pastatą, kuriame bus įrengtos erdvios auditorijos ir įrengta visa praktinių užsiėmimų įranga.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19471908sec.