flyLAL portale – elektroninės draudimo paslaugos keliaujantiems

Skrydžių bendrovė flyLAL įdiegė naują paslaugą – kelionių draudimą internetu. Ši paslauga flyLAL portale www.flylal.com teikiama bendradarbiaujant su draudimo bendrove „ERGO LIETUVA“.

Medicininių išlaidų ir repatriacijos, nelaimingų atsitikimų ir bagažo papildomo draudimo paslaugas galima įsigyti portalo www.flylal.com tituliniame puslapyje arba internetu rezervuojant lėktuvo bilietą. Ateityje bus pasiūlytas ir asmens civilinės atsakomybės draudimas užsienyje.

Už draudimo paslaugas galima atsiskaityti naudojantis elektroninės bankininkystės sistema arba kreditine kortele. Po apmokėjimo klientas į savo elektroninio pašto dėžutę gauna draudimo polisą, atmintinę bei kelionių draudimo taisykles.

„Plėtodami elektronines kelionių paslaugas stengiamės, kad skrydžio bilietus perkančiam keleiviui būtų patogu visus kelionės reikalus tvarkyti vienoje vietoje – flyLAL portale. Be to, naudotis elektroniniu draudimu turėtų paskatinti ir ekonominis aspektas – mūsų siūlomų draudimų įkainiai yra iki 15% mažesni nei įprastos rinkos kainos. Šia paslauga galės naudotis ne tik flyLAL klientai, bet ir visi keliautojai“, – sakė  flyLAL Rinkodaros ir produktų vystymo departamento direktorius Algis Akstinas.

Anot jo, draudimo paslaugos pasiūlymas yra pritaikytas flyLAL verslo klientams. Draudimą galima patogiai įsigyti rezervuojant skrydžio bilietą, o už visas paslaugas išrašoma viena sąskaita.

Be to, keleiviams siūloma labai lanksti paslauga – galima pačiam pasirinkti norimas kelionių draudimo rūšis, o ne pirkti paslaugas, iš anksto sugrupuotas į atskirus paketus, kurių „išardyti“ negalima. Klientams siūlomas ir gana ilgas – iki vienerių metų draudimo laikotarpis, todėl keliaujantiems dažnai ir išvykstantiems ilgesniam laikui nereikia nuolat atnaujinti draudimo sutarties.

Internetu keleiviai taip pat gali išsinuomoti automobilį ir rezervuoti viešbutį. Anot  flyLAL  rinkodaros vadovo, plėtojant elektronines paslaugas bendrovės tinklapis ilgainiui taps ne vien bilietų į visą pasaulį pardavimo vieta, bet visų kelionės paslaugų portalu.

Už  flyLAL  portale užsakytas kelionių paslaugas elektroniniu būdu gali sumokėti šešių Lietuvos bankų – SEB, Hansabanko, DnBNord, Danske, NORDEA ir Ūkio banko – elektroninės bankininkystės klientai. Atsiskaityti galima ir VISA/MASTERCARD kreditinėmis kortelėmis, o artimiausiu metu bus galima sumokėti ir „American Express“ kortelėmis.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17857313sec.