Vilniaus gatvėse – žaliosios molekulės

Į sostinės gatves išriedėjo penki nacionalinės programos Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009 logotipais paženklinti Smart automobiliai. Tai bendras UAB ADCRent ir VšĮ Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009 (VEKS) projektas.

"Specialiai papuošti žalios spalvos Smart automobiliai kasdien sostinės gyventojams ir svečiams skleis žinią apie artėjančius 2009-uosius, kai Vilnius taps Europos kultūros sostine. Tai lyg miesto gatvėmis judančios "žaliosios molekulės", atspindinčios pagrindinę nacionalinės programosVilnius – Europos kultūros sostinė 2009  koncepciją – "Kultūra gyvai"", - teigia VšĮ VEKS vykdančioji direktorė Dalia Bankauskaitė.

Automobilių nuomos bendrovė ADCRent – naujieji nacionalinės programos Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009  projektų partneriai. VEKS programos simbolika apklijuoti bendrovės automobiliai bus naudojami ne tik kaip unikali miesto puošybos priemonė, bet ir tiesioginėms jų funkcijomis – įvairių renginių metu mašinomis važinėsis VEKS programos savanoriai, dalinsiantys informacinius lankstinukus. Taip pat šiuos išskirtinius automobilius galės išsinuomoti visi to pageidaujantys.

VšĮ Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009  siūlo įvairias nacionalinės programos rėmimo galimybes. Europos kultūros sostinių tyrimai rodo, kad privataus sektoriaus parama ir dalyvavimas yra labai svarbus šio projekto sėkmės veiksnys. Verslo bendrovių parama vidutiniškai sudaro apie 13 % Europos kultūros sostinių biudžeto. Dalyvavimas šiame projekte verslui suteikia išskirtinę galimybę prisidėti prie naujų pozityvių vertybių ir nacionalinio pasididžiavimo formavimo, pasiekti plačią ir labai įvairią auditoriją. Šiai dienai VEKS programos renginius jau yra parėmę daugiau nei 100 verslo įstaigų.

Apie Nacionalinę programą Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009
"Europos kultūros sostinės yra sėkmingiausias Europos Komisijos kultūros projektas, jame jau dalyvavo daugiau nei trys dešimtys Europos miestų. Numatoma, kad Nacionalinė programa "Vilnius – Europos kultūros sostinė 2009" apims daugiau kaip 700 kultūros, meno ir visuomeninių renginių, kuriuose apsilankys daugiau kaip 3 mln. žmonių. Daugiau informacijos galima rasti www.vilnius2009.lt."

Apie UAB ACDRent
"ADCRent – sparčiai auganti automobilių nuomos kompanija Lietuvos rinkoje, klientams siūlanti tik naujų automobilių nuomą, nuolat atsinaujinantį automobilių parką, paprastas nuomos procedūras, kokybišką aptarnavimą ir geriausias nuomos kainas. Automobilių parke - nuo mažųjų Smart Fortwo iki verslo klasės Mercedes Benz. Parkas nuolat atnaujinamas pažangiausiais rinkoje pasirodančiais automobilių modeliais.

Kompanijos siekis – padaryti automobilių nuomos paslaugą prieinamą kiekvienam ir išlikti žemiausios kainos rinkos lyderiu Lietuvoje. Daugiau informacijos galima rasti www.adcrent.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.33940792sec.