flyLAL portale – didžiausia Europos viešbučių rezervacijos sistema

Skrydžių bendrovė flyLAL siūlo naują elektroninę paslaugą – portale www.flylal.com atsirado galimybė rezervuoti daugiau nei 50 000 viešbučių įvairiose pasaulio šalyse. Paslauga bus teikiama bendradarbiaujant su didžiausia Europos viešbučių rezervavimo sistema www.booking.com.

„Pasirinkome lanksčiai dirbančią ir geriausias kainas užtikrinančią elektroninio viešbučių rezervavimo agentūrą – naudodamiesi viešbučių rezervavimo sistema www.booking.com mūsų keleiviai gaus pačius geriausius pasiūlymus. Plėsdami elektronines paslaugas mes kuriame patogų, laiką ir lėšas taupantį kelionių portalą“, – sakė flyLAL Rinkodaros ir produktų vystymo departamento direktorius Algis Akstinas.

Pasak jo, dabar flyLAL keleiviai vienoje vietoje gali rasti viešbučių 67 skirtingose šalyse, ir tai atspindi oro bendrovės strategiją – kartu su partneriais siūlyti skrydžius į visą pasaulį.

flyLAL portale galima rezervuoti įvairios klasės viešbučių: nuo šeimyninių iki tarptautiniams tinklams priklausančių, nuo žemiausios klasės iki pačios aukščiausios. Nebūtinas išankstinis apmokėjimas – klientas sumoka už kambarį nuvykęs į viešbutį. Be to, visuomet yra galimybė rezervuoti kambarį paskutinę minutę už ypač gerą kainą.

„Nuolat plėtojamas www.flylal.com portalas tampa patogia vieta susiplanuoti visą kelionę: įsigyti skrydžio bilietus, rezervuoti viešbutį, išsinuomoti automobilį ir apsidrausti. Už šias paslaugas galima atsiskaityti naudojantis elektroninės bankininkystės sistema arba kreditine kortele“, – privalumus vardijo flyLAL Rinkodaros ir produktų vystymo departamento direktorius.

flyLAL portale užsakytas kelionių paslaugas elektroniniu būdu gali sumokėti šešių Lietuvos bankų – SEB, Hansabanko, DnBNord, Danske, NORDEA ir Ūkio banko – elektroninės bankininkystės klientai. Atsiskaityti galima ir VISA/MASTERCARD kreditinėmis kortelėmis, o artimiausiu metu bus galima sumokėti ir American Express kortelėmis.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.28490996sec.