flyLAL gimtadienio proga skrydžiai pigesni iki 70%

Nacionalinės oro bendrovės gimtadienio proga flyLAL savo keleivius pakvietė skristi pamėgtomis ir naujomis kryptimis su nuolaida iki 70 % 
Portale www.flylal.com rugsėjo 26-29 dienomis į flyLAL 5 tiesioginius skrydžius bus galima įsigyti bilietų su nuolaidomis, o į kai kuriuos skrydžius bilietai kainuos nuo 99 Lt su oro uosto mokesčiais. Bilietai bus parduodami į skrydžius nuo spalio 1 d.
„Šių metų rugsėjį  flyLAL mini lietuviškų oro linijų įkūrimo 70-metį, nacionalinės aviakompanijos atkūrimo 17-kos metų bei veiklos su prekės ženklu  flyLAL  trejų metų sukaktis. Nueitas netrumpas, permainų kupinas kelias, per kurį  flyLAL tapo šiuolaikiška konkurencinga Europos oro bendrove. Minėdami net tris svarbias Lietuvos civilinės aviacijos raidos datas mes kviečiame savo keleivius skristi su  flyLAL dar pigiau“, – sakė  flyLAL generalinis direktorius Vytautas Kaikaris.
Pasak  flyLAL vadovo, nacionalinė oro bendrovė po įmonės privatizavimo keitėsi itin sparčiai. Per pastaruosius trejus metus į skrydžių kompaniją ir kitas grupės įmones buvo investuota apie 200 mln. Lt. Atnaujintas orlaivių parkas, kuriame – ir didžiausias Baltijos šalyse laineris „Boeing 757-200“, sukurta stipriausia Baltijos šalyse techninio lėktuvų aptarnavimo ir lėktuvų įgulų mokymo bazė – tai bus svarbus  flyLAL sėkmės garantas ateityje. Restruktūrizuotose įmonėse dirba aukščiausios kvalifikacijos specialistai. Įmonės veikla teigiamai įvertinta atsakingų ES ir pasaulio aviacijos institucijų.
„Mūsų veiklos strategija lėmė, kad tapome sparčiausiai augančia bendrove Baltijos šalyse – per 8 šių metų mėnesius pasiekėme 70 % augimą. Be to, tapome pagrindine bendrove Vilniaus oro uoste – dėl mūsų spartaus augimo intensyvėja ir Vilniaus oro uosto plėtra. Šiuo metu pervežame 35 proc. visų Vilniaus oro uosto keleivių. Tai svariai prisideda prie Lietuvos ekonomikos augimo“, – teigia  flyLAL vadovas.
Vytautas Kaikaris mano, kad Lietuvos bendrovės sėkmei svarbios įtakos turėjo skrydžių geografijos plėtra ir didėjanti elektroninių paslaugų keleiviams pasiūla portale www.flylal.com.
„Ten, kur neskrendame tiesiogiai, nuskraidiname kartu su savo partneriais – dabar mūsų keleiviai gali patogiai nuskristi į daugiau nei 300 pasaulio miestų, bendradarbiaujame su 21 pasaulio skrydžių bendrove“, – vardijo  flyLAL vadovas.
Pasak jo, oro bendrovė prisideda ir prie atvykstamojo turizmo plėtros. 2008 m.  flyLAL planuoja atskraidinti apie 200 000 turistų, tai Lietuvos įmonėms atneš apie 250 mln. litų pajamų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.93926883sec.