Klaipėdoje vyks paroda Grožis ir sveikata`2008

Vienintelė Vakarų Lietuvoje paroda "Grožis ir sveikata`2008", spalio 10-12 dienomis kviečia į Klaipėdą, Ledo areną Šilutės pl. 48 visus grožio, sveikatingumo srities specialistus, bei lankytojus besidominčius grožio ir sveikatos paslaugų naujovėmis.

Renginyje net 100 parodos dalyvių iš Lietuvos, Latvijos, Italijos, Švedijos pristatys:

- profesionalias bei gydomąsias kūno ir veido priežiūros priemones;

- sveikatingumo, SPA paslaugas;

- grožio paslaugas ir įrangą;

- madingas stiliaus detales.

Didysis renginys - II ATVIRAS VAKARŲ LIETUVOS ČEMPIONATAS (spalio 11 d. šeštadienį 12 val.) skirtas makiažo specialistams ir kirpėjams. Pristatomos rungtys: "Kokteilinis podiumo makiažas" ir "Bendras madingas įvaizdis". Čempionato apdovanojimai pirmą kartą vyks viešoje vietoje "Martini" klube (Taikos pr. 64/Baltijos pr. 24B) spalio 11 d. 21.30 val. kur visi norintieji galės stebėti ne tik apdovanojimus, bet ir sudalyvauti šventiniame vakare.

Šių metų naujovė - spalio 10 d. parodos metu organizuojami forumai, "SPA forumas" ir "Visažo specialistų forumas", vyksiantys kitose patalpose, Revall Inn viešbutyje, Minijos g. 119, penktadienį, spalio 10 d. 9.30 val. Vykdoma išankstinė registracija.

Šiais metais ypatingai daug dėmesio skyrėme sveikatos temoms, nes tuo tikslu pakoreguotas ir pačios parodos pavadinimas. Sveikatingumo sektoriuje išvysite šias pristatomas paslaugas ir produkcijas: masažo bei higienos reikmenis, SPA paslaugas, gydomąsias ir kosmetines procedūras, vitaminų ir maisto papildų platų asortimentą, gydytojams bei specialistams reikalingą įrangą ar reikmenis.

Seminarų klausytojams šiais metais siūlome platų pasirinkimą, jų net 18, taip pat įvairių prezentacijų, ypač sveikatos tema:

- "Ausų ir nosies higienos priemonių naujienos", (Kaunas);

- "Estetinės plastinės medicinos aktualijos. Top naujienos iš estetinės plastinės chirurgijos simpoziumo vykusio Čikagoje", (Klaipėda);

- "Odos priežiūra esant hiperpigmentacijai, rožinei, vitiligo", (Kaunas);

- "Akne etiologija ir patogenezė. Akne gydymo bei profilaktikos rekomendacijos. Actipur ir Zeniac produktų ypatumai gydant aknės pažeistą odą", (Vilnius).

Taip pat gausu pristatymų, prezentacijų kosmetikos iš Vokietijos, Švedijos, Prancūzijos, Italijos, Egipto ir kt. šalių.

Specialiai įrengtoje zonoje vyks "gyvas" procedūrų, paslaugų demonstravimas. Visažistė iš Švedijos pristatys naujas makiažo kolekcijas, plaukų kosmetikos REVLON professional ir Mop trenerė iš Švedijos demonstruos naujausias kirpimo tendencijas, Lietuvos galiūnas Žydrūnas Savickas pristatys maisto papildus, bus "gyvai" atliekamos SPA procedūros, KLK Sveikatos fakulteto, kosmetologijos katedros studentės konsultuos kosmetologiniais klausimais, demonstruos, kaip turėtų būti teisingai daromas makiažas. Vilniaus dizaino kolegijos studentai atveš ir pademonstruos įspūdingas rūbų kolekcijas. Vyks sporto klubų ir šokio studijų pasirodymai.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.28215504sec.