Grožis ir sveikata 2008 parodos aidai

Spalio 10-12 dienomis uostamiestyje jau ketvirtąjį kartą vyko paroda Grožis ir sveikata 2008.

Gražų rudens savaitgalį klaipėdiečiai ir jos svečiai turėjo puikią progą pasinerti į grožio industrijos pasaulį. Šiais metais paroda visus lankytojus, net ir pačius organizatorius nustebino savo dydžiu ir dalyvių skaičiumi. Parodoje dalyvavo 107 įmonės iš Lietuvos , Latvijos ir netgi Italijos. Per tris dienas parodoje apsilankė virš 7500 lankytojų (2007 m. dalyvavo 67 dalyviai, sulaukta virš 5 tūkstančių lankytojų).

Jau ne pirmi metai parodoje vyravo profesionali kosmetika, tačiau pastebima, kad parodose vis daugėja gydomosios kosmetikos bei grožio produktų pagamintų iš kuo natūralesnių medžiagų.

Visas tris parodos dienas grožio industrijos, sveikatos srities specialistus ir mėgėjus kvietė "gyvas" procedūrų, paslaugų demonstravimas, specialistų iš Švedijos naujausių makiažo ir kirpimo tendencijų pristatymas, Vilniaus ir Klaipėdos kolegijų studentų sukurtų rūbų kolekcijų demonstravimas.

Parodoje UAB "Medisana" suteikė galimybę parodos lankytojams išsitirti galvos odą ir vidinę plauko struktūrą kompiuteriniu būdu bei konsultavo kaip išsigydyti problematišką odą ar plaukus tam skirta profesionalia kosmetika. UAB "Aurora Bona" pristatinėjo profesionalią produkciją plaukams ir pakvietė viešnią iš Švedijos, kuri konsultavo naujausių kirpimo tendencijų klausimais, bei vedė seminarą šia tema. UAB "Erdesa" ir UAB " Medikatus" pristatinėjo originalią Egipto žemės kosmetiką. Kompanija iš Italijos "Steps Srl" pristatinėjo naują produkcija – profesionalią kosmetika Extreme ir POP. Net keliuose stenduose profesionalūs visažistai mokė ir demonstravo kaip taisyklingai pasidaryti makiažą.

Sveikatingumo sektoriuje nemažai įmonių pristatė masažinius krėslus, galvos masažuoklius net masažinius lankus bei įvairius masažo reikmenis skirtus ne tik moterims, bet ir vyrams. Taip pat buvo galima išvysti vitaminų ir maisto papildų platų asortimentą, gydytojams bei specialistams reikalingą profesionalią įrangą ar reikmenis. Lietuviškomis natūraliomis žolelėmis vėlgi mus pradžiugino garsi Lietuvos žolininkė Adelė Karaliūnaitė, kuri parodoje pristatė ir savo išleistą knygutę apie įvairiausių žolelių poveikį žmogaus sveikatai. Manikiūro, pedikiūro reikmenis pristatinėjo kompanijos iš Latvijos.

II ATVIRAS VAKARŲ LIETUVOS ČEMPIONATAS.

Antrąją parodos dieną vyko antrasis atviras Vakarų Lietuvos čempionatas, kuris nustebino savo profesionaliais dalyviais iš visos Lietuvos. Pirmoji vyko visažistų rungtis - Kokteilinis podiumo makiažas . Rungtyje dalyvavo 11 visažistų, net 8 dalyviai iš Klaipėdos.

Čempionato nugalėtojai:

I-a vieta, Džestina Barcevičiūtė (Klaipėda)

II-a vieta, Gintarė Giniotytė (Šiauliai)

III-ia vieta, Simona Statkutė (Naujoji Akmenė)

Antroji kirpėjų rungtis - Bendras madingas įvaizdis. Joje dalyvavo trylika dalyvių.

Čempionato nugalėtojai:

I-a vieta, Olga Kniševa (Vilnius)

II-a vieta, Justina Grabauskaitė (Vilnius)

III-ia vieta, Valerij Gigevič (Vilnius)

Dalyvius vertino tarptautinės kategorijos meistrai.

Anot, vienos komisijos narės, daugelio visažistų konkursų nugalėtojos, tarptautinės kategorijos teisėjos Birutės Pajedienės: "Šiemet išvydome tikrai profesionalius darbus, kur kas geresnius nei praeitais metais". Čempionato apdovanojimai pirmą kartą vyko vakare Martini klube, kur visi norintieji galėjo juos stebėti.

Pirmą kartą šiais metais parodos metu tik kitoje vietoje Reval Inn viešbutyje vyko grožio specialistų forumas skirtas visažistams. Forumą vedė Una Still įvaizdžio mokyklos įkūrėja ir dėstytoja, tarptautinės kategorijos teisėja, įvaizdžių kūrėja TV laidoms ir fotosesijoms Una Bernatovič (Latvija) ir daugelio visažistų konkursų nugalėtoja, tarptautinės kategorijos teisėja Birutė Pajedienė (Lietuva).

Šių metų grožio ir sveikatos paroda atnešusi didelį susidomėjimą suteikė didžiulę paskatą parodos oranizatoriams ir jos dalyviams dėl kitų metų parodos. Kitais metais tikimąsi, jog paroda duris atvers dar didesnė, profesionalesnė ir naudingesnė, galbūt parodos dalyviais bus ne tik įmonės iš Baltijos šalių, bet ir naują profesionalią kosmetiką, paslaugas bei produkciją pristatančios įmonės iš didžiųjų Europos šalių. Paroda "Grožis ir sveikata" – ideali aplinka pristatyti savo paslaugas bei produkciją, išgirsti klientų nuomonę, įgyti naujų idėjų, užmegzti pažintį su naujais klientais bei sutvirtinti ryšį su esamais.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20000887sec.