Vyks Europos jaunimo savaitė [1]

2008 m. lapkričio 5 d. Turizmo sveikatingumo ir pramogų centre Trasalis (Gedimino g. 26, Trakai) vyks Vilniaus apskrities Europos jaunimo savaitės renginys Vilniaus apskrities jauno žmogaus portretas. Renginio metu jaunimas galės dalyvauti aštuoniose darbo grupėse: "Kaip tu jautiesi Lietuvoje?", Ekologija, Neturiu ką veikti?, Chat’as su politiku. Noriu į užsienį už dyką ir maistą, bet ne braškių skinti", Pajudėk!, Negaliu be "neto, mobiliako, EUROPA tokia maža. Taip pat bus papildoma darbo grupė, kurioje dirbs jaunimas, rašantis straipsnius į spaudą ir jaunimas, kuris filmuos renginį ir montuos filmą apie renginį.

Renginio metu organizatoriams talkins jauni savanoriai iš visų Vilniaus apskrities savivaldybių ir savivaldybių jaunimo reikalų koordinatoriai.

2008 m. lapkričio 3–9 d. – Europos Sąjungos programų jaunimui jubiliejus.

Pirmąją lapkričio savaitę Lietuvos jaunimas drauge su bendraamžiais iš Europos šalių švęs jubiliejines, 20-tąsias Europos Sąjungos programų jaunimui, metines. Lietuvoje – dviguba šventė – sukanka dešimt metų, kai Lietuvoje pradėta įgyvendinti pirmoji Europos Bendrijos programa Jaunimas Europai. Europos jaunimo savaitės metu iškilmingi renginiai vyks visose Lietuvos apskrityse. Juose dalyvaus jauni žmonės iš 57-ių savivaldybių. Numatytose programose – diskusijos, kūrybinės dirbtuvės, sėkmingai įgyvendintų projektų pristatymai ir kiti užsiėmimai jaunimui. Jaunimo savaitės metu bus siekiama išsiaiškinti jaunų žmonių poreikius ir lūkesčius, suteikti progą kalbėti ir būti išklausytiems.

Mes esame ateitis. Mes esame Europa – tokiu skambiu šūkiu šiemet pasitinkama jaunimo savaitė.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

1 Agė 10/24/2008 10:28 O jaunimo amziaus cenzas 16-25?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.53968501sec.