Kauno pilyje vyks elektroninės muzikos renginį Hellsing Saikodelicastle

Spalio 31d. 22.00val. Kauno pilyje vyks elektroninės muzikos renginys, kuriame pagrindinis vaidmuo atiteks Psy-trance muzikos skambesiui.

Renginyje bus trys aktyviosios scenos: pirmoji – Proggflow scena – bus skirta Progressive psy- trance, antroji – Darrrkflow scena – Dark psy-trance muzikos postiliams. Trečioji, Chillout scena, kvies pailsėti nuo intensyvaus ritmo beklausant ramesnių garsų.

Renginyje dalyvaus gerai šios muzikos gerbėjams žinomi Lietuvos didžėjai Gido, Atman, Trantic, Zenyth, Nektaras ir kiti. Taip pat pasirodys svečiai iš užsienio: dj Daheen (Australija ) ir dj MakadaM (Švedija). Ypatingai laukiamas australo Dave Le Breton (dj Daheen) pasirodymas – pastarasis žinomas ne tik kaip elektroninės muzikos kūrėjas, bet ir kaip puikus instrumentalistas, savo muzikiniuose pasirodymuose kombinuojantis elektroninę muziką su gyvais instrumentais. Kaune Daheen pristatys savo elelektroninės muzikos projektą, kurį paįvairins gitaros skambesiu.

Renginyje numatomos ir kitos netradicinės iniciatyvos: fakyrų klubas “Ugnies ratas” pasirodys su ugnies sukimo programa, veiks Smaragdo miesto krautuvėlės žongliravimo workshop’as . Renginį pagyvins originalios fluorescentinės dekoracijos, kurios jau tampa Psy trance muzikos vakarėlių skiriamuoju ženklu.

Renginys dedikuojamas Hellsing komiksų tematikai. Netrukus pasirodysiančios Lietuvos knygynuose pirmosios “Hellsing” komiksų knygos prezentacija įvyks ir “Hellsing Saikodelicastle” renginyje.

10 išradingiausiųjų, kurių kostiumai geriausiai atspindės Halloween’o šventę, bus apdovanoti “Hellsing” komiksų knygomis ir Kauno regiono turizmo informacijos centro įsteigtais prizais.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.67435002sec.