flyLAL valgiaraštyje – naujos skrydžių patiekalų tendencijos

Lietuvos skrydžių bendrovė flyLAL keleiviams pateikia naują lėktuvuose siūlomų patiekalų valgiaraštį Sky Menu.

Naujasis meniu atspindi šiuolaikines skrydžiuose siūlomų patiekalų tendencijas – kuo daugiau lengvesnių užkandžių bei sveikesnio ir labiau suderinto maisto, didesnis karštųjų gėrimų pasirinkimas patogesnėse keleiviui pakuotėse, daugiau maisto ir gėrimų rinkinių už specialią kainą.

"Mūsų keleiviai įsitikins, kad ir pakilę virš debesų jie gali jaustis kaip savo pamėgtoje kavinėje – skrydžio metu galima gardžiai užkąsti, išgerti puodelį kavos ar mėgstamos arbatos, pasimėgauti desertu. Kurdami naująjį meniu atsižvelgėme į Europos ir pasaulio oro linijų patirtį pasiūlant keleiviams sveikesnio ir įvairesnio maisto. Tikimės, kad flyLAL keleiviai liks maloniai nustebinti valgiaraščio naujovių", – sakė  flyLAL Rinkodaros ir produktų vystymo departamento direktorius Algis Akstinas.

Jo teigimu, iki 80 %  flyLAL keleivių skrisdami užsisako maisto bei gėrimų.

Rinkodaros ir produktų vystymo departamento direktoriaus teigimu, rengiant naująjį meniu daug konsultuotasi su maisto gamybos specialistais – kadangi lėktuvuose patiekiamam maistui keliami specifiniai reikalavimai, ties valgiaraščiu dirbę specialistai ilgą laiką derino, gamino, testavo patiekalus. Patiekalams gaminti parinkti produktai įsigyjami iš Lietuvos tiekėjų, galinčių užtikrinti aukščiausią produkcijos kokybę.

Tris mėnesius rengtame valgiaraštyje keleiviams pasiūlyta daugiau ir įvairesnių užkandžių, tarp kurių galima rasti ir įdomesnių patiekalų: sluoksniuotą poliarinės duonos sumuštinį su ožkų pieno sūriu, saulėje džiovintais pomidorais ir rūkyta lašiša ar salotas su Parmos kumpiu.

Karštųjų patiekalų valgiaraštyje patiekiami pusryčių patiekalai – omletas su Čederio sūriu ir blyneliai su vištiena bei pietų patiekalai – lietuvių pamėgti apkepti koldūnai, kepta vištiena su daržovių padažu ir befstrogenas. Garnyrams parinktos neaštrios, nealergizuojančios daržovės, atsižvelgta į maisto produktų suderinamumą.

Sky Menu bus siūloma net keturių rūšių kavos gėrimų, žaliosios, juodosios ir vaisinės arbatos bei gaiviųjų gėrimų. Siūlydama platesnį asortimentą oro bendrovė tikisi patenkinti visų keleivių poreikius.

Gintarinių mylių lojalumo programos dalyviai  flyLAL skrydžiuose galės naudotis 10% nuolaida maistui.

A.Akstinas pabrėžė, kad naujai parengtas valgiaraštis yra dar vienas žingsnis gerinant  flyLAL keleivių aptarnavimo kokybę, kuri laikoma viena iš skrydžių bendrovės prioritetinių veiklos krypčių.

flyLAL – Lithuanian Airlines
AB flyLAL – Lithuanian Airlines (prekės ženklas flyLAL) – viena didžiausių oro bendrovių Baltijos šalyse. Išnaudodama palankią šalies geografinę padėtį  flyLAL tiesia oro kelius Baltijos šalių, Rytų ir Vakarų Europos keliautojams. Veiklos strategija lėmė, kad 2008 m.  flyLAL tapo sparčiausiai augančia oro bendrove Baltijos šalyse ir pagrindine oro bendrove Vilniaus oro uoste.

Žiemos skrydžių sezonu  flyLAL tiesioginiais reisais sujungė Vilnių ir Amsterdamą, Budapeštą, Frankfurtą, Kijevą, Londoną, Madridą, Maskvą, Paryžių, Romą ir Stambulą. Atsiliepdama į keleivių poreikius Lietuvos skrydžių bendrovė nuo gruodžio vidurio į skrydžių sąrašą įtraukė Milaną. Kalėdų ir Naujųjų Metų laikotarpiu bus vykdomi tiesioginiai reisai į Dubliną.

Skrydžio bilietus, viešbučio rezervavimo, automobilio nuomos, draudimo ir kitas elektronines paslaugas galima įsigyti portale www.flylal.com .

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.48602319sec.