Tarptautiniame Vilniaus oro uoste sutiktas 2 milijoninis oro keleivis

Gruodžio 18 d. 14.10 min. Vilniaus tarptautiniame oro uoste (TVOU) iškilmingai pasitiktas du milijoninis sostinės oro uosto keleivis – Valdas Lastauskas, pargrįžęs namo iš Varšuvos.


„Jums turbūt neblogai sekasi loterijoje, - sakė Susisiekimo ministras Eligijus Masiulis, sveikindamas jubiliejinį Vilniaus oro uosto oro keleivį , - šiandien mums teko garbė pasveikinti Jus, tapusiu du milijoniniu mūsų miesto oro keleiviu“. Ministras padėkojo oro keleiviui už naudojimąsi Vilniaus oro uosto paslaugomis ir palinkėjo kitų tokių pat sėkmingų skrydžių.


Jubiliejinuio keleivio pažymejimas


Atsakydamas į iškilmingą jubiliejinio keleivio sutiktuves susirinkusių žurnalistų klausimus apie oro transporto ateities planus, Eligijus Masiulis pabrėžė, kad nepaisant ekonominio sunkmečio šitoks oro uosto administracijos ir visų jame dirbančių tarnybų darbo rezultatas rodo, kad ši transporto sritis pasiryžusi atkakliai siekti užsibrėžtų tikslų.


MInistro interviu žurnalistams


„Mūsų pagrindinė užduotis – kad keleiviai, įsigiję bilietus į mūsų orlaivius, būtų kultūringai aptarnaujami ir patogiai bei laiku nuskraidinami į reikalingą jiems vietą,“ – pabrėžė susisiekimo ministras. Pasak jo, svarbu, kad šio laikmečio ekonominiai sunkumai nebūtų perkeliami ant oro keleivių pečių. Todėl, dėkodamas oro uosto tarnyboms už gero darbo rezultatus, E.Masiulis palinkėjo jiems ryžto ir atkaklumo įgyvendinant ir ateities ambicingus planus.


Jubiliejini kelivi pasitinka ministerijos vadovybe


Tarptautiniame Vilniaus oro uoste reguliarius skrydžius pagal tvarkaraštį vykdo 13 oro linijų bendrovių- dvylika jų skraidina keleivius, o viena – krovinius. Populiariausi keleivių tarpe reisai 2007 m. buvo į Kopenhagą, Londoną, Frankfurtą, Prahą, Dubliną. Plečiantis Lietuvos ekonominiams ir kultūriniams ryšiams su užsienio šalimis ir Lietuvai tapus ES nare, oro keleivių skaičius vis didėja. Jei 1990 m. buvo aptarnauta tik 230 000 keleivių, tai šiandien pasitiktas jau du milijoninis.


Šiuos metus Tarptautinis Vilniaus oro uostas planuoja užbaigti aptarnavęs du milijonus penkiasdešimt tūkstančių oro keleivių.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.23018193sec.