Klaipėdos Akropolyje nauja pramoga – vaikščiojimas vandens paviršiumi

Klaipėdos „Akropolio“ lankytojams siūloma nauja ir vienintelė tokia Lietuvoje vandens pramoga – vaikščiojimas vandens paviršiumi įlindus į vandens kamuolius.

Šalia „Cinamon“ kino centro įkurtame 42 m2 baseine tiek mažų, tiek didelių pramogautojų laukia pačios netikėčiausios emocijos ir nepatirti įspūdžiai. Vienu metu baseine tvirtuose vandens kamuoliuose pramogauti gali 4 asmenys.

Kamuolys specialiu oro pūstuvu yra pripučiamas oro ir tuomet galima vaikščioti ant vandens arba tiesiog gulėti viduje ir stebėti, kas vyksta po vandeniu. Žmogus į kamuolį patenka pro specialų sandariai užtraukiamą užtrauktuką, todėl pramogauti galima su drabužiais, o papramogavęs jis išlieka sausas.

Vandens kamuolio skersmuo gali būti nuo dviejų iki trijų metrų, todėl puikiai tinka tiek suaugusiam, tiek vaikui. Pilnai pripūstas kamuolys išsilaiko apie 30 min., o oro jame esančiam žmogui užtenka maždaug 15-20 min. Po šio laiko tarpo kamuolys iš naujo pripučiamas šviežiu oru.

Pirmieji vandens kamuoliai buvo sukurti 2006 m., kuomet vienas japonų mokslininkas išradinėdamas itin patvarią medžiagą narų skafandrams pasiūlė iš jos padaryti vandens kamuolį. Šiandiena – tai pats linksmiausias vandens atrakcionas.

„Siekiame Klaipėdos „Akropolio“ lankytojams pasiūlyti kuo įvairesnių pramogų. Pasivaikščiojimas vandens paviršiumi – nauja ir itin netikėtų potyrių suteikianti pramoga, kurios nerasi niekur kitur Lietuvoje“, - sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Didžiausiame Vakarų Lietuvoje prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ lankytojų taip pat laukia olimpinio dydžio ledo arena, 24 takelių „Apollo“ boulingas, 6 salių kino centras „Cinamon“, vaikų žaidimų šalis „Europa“ ir didžiausias regione sporto klubas „Eola“.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19626999sec.