Klaipėdoje kitąmet vyks Europos baikerių fiesta

Klaipėdos miesto meras Rimantas Taraškevičius ir „Harley-Davidson Club Baltija“ vadovai šiandien paspaudė rankas sutarę, kad kitąmet didžiausia Europos motociklininkų šventė vyks uostamiestyje.

Tradicinės fiestos „FH-DCE Super Rally 2011“ organizatoriai pasirinko šalia Klaipėdos esančią oro uosto teritoriją.

 

Ši vieta, anot klubo viceprezidento Artūro Samuilio, patraukli dėl netoli esančio uosto. Keltais į renginį patogu atvykti svečiams iš Skandinavijos ir Vokietijos.

Šventė, į kurią atvykstant laukiama mažiausiai 10 tūkst. žmonių, vyks kitų metų birželio 9-13 dienomis.

A.Samuilis tikino, kad miestui, priimančiam šį renginį, tokia dalyvių ir svečių gausa duos didelės naudos. Atvykėliai, kaip planuojama, užims visus Klaipėdos viešbučių kambarius, kai kuriems gali tekti apsistoti ir Palangos viešbučiuose. Svečiai paprastai mieste palieka po 500 eurų.

80 hektarų užmiesčio teritorijoje įsikurs palapinių miestelis, restoranai, arena, koncertų scena, visas keturias dienas veiks turgavietė, kurioje prekiauti bus kviečiami Klaipėdos krašto tautodailininkai ir verslininkai.

„FH-DCE Super Rally 2011“ Lietuvoje vyks pirmą kartą. Pernai ši šventė buvo surengta Danijoje, šiemet vyks Graikijoje.

Organizatoriai žada, kad plieniniais žirgais galės pasigrožėti ir klaipėdiečiai bei miesto svečiai.
„Man šis renginys jokio nerimo nekelia. Tad esame pasiruošę bendradarbiauti visais klausimais“, – patikino R.Taraškevičius. Jis žadėjo tartis su Susisiekimo ministerija dėl galimybės šventės dalyvius keltais į Smiltynę naudotis nemokamai. Dalyviams bus pasiūlyta aplankyti gražiausias Klaipėdos, Palangos bei Neringos vietas.

Artimiausiu metu dėl būsimo renginio organizavimo Klaipėdoje bus pasirašyta bendradarbiavimo sutartis tarp Savivaldybės ir organizatorių.

„Harley-Davidson Club Baltija“ Lietuvoje vienija trisdešimt žmonių.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17620397sec.