Ch. Frenkelio viloje laukiami Didžiojo žygio po Baltijos šalis dalyviai

Nuo gegužės 1 dienos Šiaulių „Aušros“ muziejus įsitraukė į Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje vykstantį kelionių projektą „Didysis žygis po Baltijos šalis 2010“. Keliauti kviečiančiame trijų Baltijos šalių projekte iš dešimties lankytinų Lietuvos objektų pristatoma ir Šiaulių puošmena, Ch. Frenkelio vila, išsiskirianti XX a. pr. moderno architektūra, puošniu interjeru bei stilizuota provincijos dvaro ir miesto ekspozicija.


Projektas vyksta nuo gegužės 1 iki rugsėjo 30 d.

 

Didysis žygis po Baltijos šalis – tai nauji įspūdžiai ir nuotykiai, kuriuos skatinama patirti keliaujant ir dalyvaujant žaidime su šeima ir draugais. Tikslas – patirti pažinimo džiaugsmą, atrasti Baltijos šalių grožį, savitas ir unikalias lankytinas vietas: istorinius pastatus, įstabios architektūros statinius, muziejus, nuotykių parkus, vandens pramogas ar kitas vaizdingas vietoves. Kelionių mėgėjai turi puikią progą aplankyti 30 vietovių Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje – po dešimt kiekvienoje iš šalių ir pasinaudoti dalyviams taikomomis nuolaidomis bei galimybe laimėti puikius prizus.

 

Kelionių projektą organizuoja – Lietuvos valstybinis turizmo departamentas prie Ūkio ministerijos, Latvijos turizmo plėtros agentūra ir Estijos turizmo departamentas.

 

Daugiau informacijos: www.greatbaltic.eu

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1149919sec.