«Kino pavasario» svečiai ir organizatoriai bus pagerbti Vilniaus rotušėje

Kovo 29 d., 19 val. Vilniaus rotušėje bus iškilmingai padėkota šiuo metu vykstančio Vilniaus tarptautinio festivalio „Kino pavasaris” filmų kūrėjams, svečiams ir organizatoriams.

Pagerbdami į Lietuvos sostinę atvykusius tarptautinės kino bendruomenės svečius ir išreikšdami paramą aukšto lygio tarptautiniams meno renginiams, festivalio dalyvius ir svečius sveikins miesto valdžios atstovai, kultūros ir meno žmonės.

Jau antrus metus iš eilės Vilniaus miestas yra įsteigęs ir pagrindinį festivalio „Kino pavasaris” prizą. Šis prizas bus įteiktas konkursinės programos „Nauja Europa-nauji vardai” geriausiam filmui. Filmą nugalėtoją išrinks tarptautinė žiuri komisija ir paskelbs festivalio uždarymo ceremonijos metu – kovo 31 dieną.

Vilniaus tarptautinis kino festivalis „Kino pavasaris” yra dalis „Vilniaus festivalių” – įstaigos, vienijančios pagrindinius - didžiausius ir labiausiai pripažintus - skirtingų meno sričių festivalius, vykstančius Vilniaus mieste. Apjungę geriausias meno vadybininkų pajėgas, jų patirtį ir idėjas, pritraukdami miesto, valstybės ir verslo finansinius bei intelektualinius resursus ir koncentruodamiesi į kokybinį aspektą, „Vilniaus festivaliai” siekia įgyvendinti aukštą tarptautinį lygį atitinkančius kultūros ir meno renginius.


Daugiau informacijos:
16-ojo Vilniaus tarptautinio kino festivalio „Kino pavasaris” atstovė spaudai Rita Stanelytė, tel. 8 618 196 59, [email protected]
Visa festivalio informacija: kinopavasaris.ftpserveris.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21607399sec.