II-ąjį Japonijos kultūros festivalį ir VI-ąją Tarptautinę bonsai ir suiseki paroda Vilniuje

VŠĮ „Bonsai Studija“ kartu su Japonijos ambasada Lietuvoje ir Lietuvos parodų centru „Litexpo“ organizuoja II-ąjį Japonijos kultūros festivalį ir VI-ąją Tarptautinę bonsai ir suiseki paroda Vilniuje.

Birželio 9 d. Lietuvos parodų centre „Litexpo“ (Laisvės pr. 5, Vilnius) duris atvers II-sis Japonijos kultūros festivalis ir VI-oji Tarptautinė bonsai ir suiseki paroda.

Šiais metais yra minimas diplomatinių ryšių tarp Japonijos ir Lietuvos 20-ies metų jubiliejus. Tad ir festivalis pasitinka su simbolišku šūkiu: „Dvidešimt metų, dvidešimt menų, dvidešimt pasaulio šalių“.

Keturias dienas truksiantis festivalis lankytojams suteiks galimybę iš arčiau susipažinti su įvairiomis Japonijos meno šakomis. Viso festivalio metu salėje veiks kimono, No teatro nuotraukų, tapybos ant kriauklių, bonsai medelių, suiseki ir kitos parodos. Festivalio dalyviai galės pasiklausyti paskaitų apie jogą, tapybą ant kriauklių, japoniškus karpius, suši ir daugelį kitų, kurias skaitys svečiai iš Japonijos ir kitų šalių.

Be parodų, paskaitų ir demonstracijų vyks ir praktiniai užiėmimai bei įvairūs mokymai. Ypač didelį dėmesį renginio organizatoriai skirs vaikams – specialiai jauniesiems festivalio lankytojams bus skaitomos paskaitos apie Japoniją. Tad kiekvienas – didelis ir mažas – tikrai atras sau įdomios veiklos.

Renginio programą ir išsamesnę informaciją rasite festivalio oficialiame interneto tinklalapyje adresu: http://www.bonsailithuania.com/lt

Renginiai yra mokami.

Japonijos ambasada maloniai kviečia žiniasklaidos atstovus birželio 9 d. 10.00 val dalyvauti spaudos konferencijoje, vyksiančioje Lietuvos parodų centro „Litexpo“ spaudos konferencijų salėje Nr. 5.5.

Norinčius dalyvauti maloniai prašome registruotis Japonijos ambasadoje el. paštu [email protected] iki birželio 8 d. (trečiadienis) 17.30 val.

Iki malonių susitikimų!

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21683884sec.