Nuotykių parke «Tarzanija» vyks sezono ir naujojo komplekso atidarymo šventė

Alytaus pašonėje, vaizdingoje vietoje ant Nemuno kranto, įsikūręs nuotykių parkas „Tarzanija“ birželio 4 dieną 15 valandą visus kviečia į sezono ir naujojo komplekso atidarymo šventę. Šiame komplekse bus pristatyti keturi skirtingo sudėtingumo 90 metrų ilgio „Patrakusių Pingvinų“ kalneliai, kuriais važinėtis galima visus metus pripučiamomis rogutėmis.

Šiandien „Tarzanija“ yra didžiausias nuotykių parkas ne tik Lietuvoje, bet ir visame Baltijos regione. Parkas yra įsikūręs net 13 hektarų plote! Čia įrengtos septynios skirtingo sudėtingumo trasos, skirtos suaugusiesiems ir paaugliams. Kūrėjai įrengė pirmąją Lietuvoje specialią trasą, skirtą 3–7 metų vaikams. Joje galima pramogauti be jokių apsaugų, mat ji apsaugota specialiais elastiniais tinklais, kad mažyliai nenukristų ir nesusižeistų.

Nuotykių parke lankytojai ras nepertraukiamo skrydžio trasą, kuri kerta vaizdingąją Nemuno upę. Galima nuskrieti 400 m.

„Tarzanijos“ lankytojai gali ne tik sportuoti, tačiau ir pramogauti. Nuo pat atidarymo nuotykių parke veikia kavinė, siūlanti gaiviuosius gėrimus bei maisto patiekalus. Norintys pasimėgauti savo pačių gamybos maistu ar išsikepti kepsnių ant žarijų, galės išsinuomoti specialiai tam įrengtas pavėsines, kuriose tilps visa šeima ar draugų būrys.

Nuotykių parkas įsikūręs puikioje vietoje, kurią nuo Alytaus miesto centro automobiliu galima pasiekti vos per kelias minutes. Greta „Tarzanijos“ pūpso Radžiūnų piliakalnis, o vietovę įrėmina tarsi iš V. Kernagio dainos nužengęs mėlynas Nemuno vingis.

Birželio 4 dieną 15 valandą nuotykių parke „Tanzanija“ Jūsų lauks daugybė linksmybių bei nuotykių, nepamirškite draugų ir geros nuotaikos!

Daugiau informacijos 

www.tarzanija.lt

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14755797sec.