Būsimą žiemą «Novaturas» turistus veš į Tailandą, Indiją ir JAE

Nuo šios savaitės lietuviai jau gali planuoti žiemos atostogas – kelionių organizatorius „Novaturas“ paskelbė būsimo žiemos sezono kryptis bei išankstinio pardavimo pradžią. Didžiausios šaltojo sezono naujienos – atostogos tolimuosiuose kraštuose: Tailande, Indijoje bei Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Slidinėjimo fanams prie įprastinių Italijos krypčių siūloma naujiena – Austrija.

Žiemos kelionių sezonui „Novaturas“ poilsio atostogoms siūlo rinktis iš 110 kurortų penkiose šalyse (minėtos tolimųjų šalių kryptys bei Egiptas ir Kanarų salos). Slidinėjimui lietuviai gali rinktis Austrijos arba Italijos kalnų kurortus, tuo tarpu pažintinių kelionių asortimentas dar labiau išsiplėtė – „Novaturas“ siūlo 18 pažintinių kelionių programų autobusu ir 8 kryptis lėktuvu.

„Augantys turizmo srautai mums leidžia pasiūlyti gerokai platesnį žiemos sezono kelionių asortimentą nei anksčiau, todėl šiai žiemai turime net tris tolimųjų kraštų naujienas. Optimistiškai nuteikia ir slidinėjimo populiarumo augimas – šių metų pradžioje į 8 Italijos kurortus skrido pilni lėktuvai, todėl išplėtėmė slidinėjimo krypčių sąrašą, įtraukdami ir Austriją“, - teigia „Novaturo“ generalinis direktorius Linas Aldonis.

Pasak jo, į pasiūlą įtraukdamas naujas tolimųjų kraštų šalis, „Novaturas“ siekė sukurti trečią alternatyvą žiemos atostogoms – aktyvaus poilsio mėgėjai renkasi slidinėjimą, pasyvesnio poilsio – saulėtas Egipto arba Kanarų pakrantes, o trokštantys naujus nepažintų kraštų įspūdžius suderinti su poilsiu, nuo šiol galės rinktis tolimas Azijos valstybes.

Žiemos sezono keliones „Novaturas“ siūlo pagal jau pasiteisinusią formulę – anksčiausiai planuojantiems žiemos atostogas – didžiausias pasirinkimas ir geriausia kaina, t.y. pirmąjį mėnesį keliones žiemai galima įsigyti su didžiausia nuolaida.

„Mūsų klientai tai jau pastebėjo – tapo įprasta atostogas susiplanuoti likus 4-6 mėnesiams iki jų pradžios, nes tuomet didžiausias pasirinkimas ir geriausios kainos. Pastaraisiais metais tokių klientų būna 4 iš 10, ir ši dalis tik didėja – tai džiuginanti tendencija, leidžianti lietuviams pasiūlyti geriausius kurortus“, - sako L. Aldonis.

„Novaturas“ prognozuoja, kad žiemos kelionių sezono metu atostogauti į užsienį išveš apie 50 tūkst. Baltijos šalių gyventojų.

Didžiausias kelionių organizatorius Baltijos šalyse „Novaturas“, turizmo rinkoje veikiantis jau 12 metų, šiam vasaros kelionių sezonui iš Lietuvos siūlo 16 poilsio ir 73 pažintinių kelionių krypčių. Planuojama, kad šiemet vasaros kelionių sezono metu su „Novaturu“ ilsėsis daugiau nei 100 tūkst. poilsiautojų iš Baltijos šalių.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.27939916sec.