Air France įvedė papildomus bilietus apkūniems keleiviams

Aviakompanija Air France KLM įvedė papildomus mokesčius keleiviams, kurie turi antsvorio problemų. Aviakompanijos atstovas patvirtino, kad keleiviams su antsvoriu, bus privalomas papildomas mokestis - beveik 75% nuo bilieto kainos (be mokesčių ir rinkliavų). Priemoka suteiks papildomą vietą lėktuve.

Air France teigia, kad toks sprendimas priimtas dėl saugumo: „Tai užtikrins malonų skrydį ne tik keleiviams, bet ir aptarnaujančiam personalui“. Jei vis dėlto, lėktuve liks laisvų vietų, keleivis galės atgauti papildomai sumokėtus pinigus.

Tiesa, vidutinė lėktuvo sėdynė reikalauja tokių matmenų: 43 centimetrų pločio ir 44 centimetrų ilgio. Tačiau oro linijų Air France KLM atstovai atšaukė 2010 01 20 dienos spaudos pranešimą. Pranešime buvo skelbiama, apie privalomo bilieto. Dabar atstovai teigia, kad bilieto įsigijimas yra savanoriškas. Air France pabrėžia, kad papildomus bilietus buvo galima įsigyti jau nuo 2005 metų. Nauja tik tai, kad papildomai sumokėtus pinigėlius bus galima susigrąžinti, jeigu lėktuve liks laisvų vietų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60436606sec.