Vulverhamptone pristatys Baltijos šalis: verslas, turizmas ir kultūra

 Jungtynės Karalystės (JK) Vulverhamptono mieste spalio 17 dieną pirmą kartą bus pristatytos Baltijos šalys: Lietuva, Latvija ir Estija – jų ekonomika, verslo, investavimo, turizmo galimybės, istorija ir kultūra.

Tokį seminarą-verslo pusryčius rengia Vulverhamptono miesto taryba kartu su JK prekybos ir investicijų agentūra ir Vidurio Anglijos pasaulio prekybos forumu.

„Tai labai svarbus renginys siekiant britų verslininkus skatinti investuoti Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse. Susidomėjimas mūsų regionu nuolat auga, todėl šis renginys gali padėti užmegzti ryšius su Vidurio Anglija, kurioje susitelkusi šios šalies industrija, didžiosios kompanijos“, – sako Lietuvos ambasadorius JK Vygaudas Ušackas, seminare pristatysiantis Baltijos šalių ekonominius, turizmo ir kultūros aspektus.

Renginyje planuoja dalyvauti daugiau kaip 50 regiono verslininkų, turizmo industrijos, miesto tarybos atstovų. Didžioji verslininkų dalis atstovauja inžinerijos pramonei.

„Baltijos šalys yra mūsų verslininkus ypač dominantis regionas ir kartu tai regionas, su kuriuo mes turime tiek daug bendro. Didžioji Britanija yra pagrindinis investuotojas Baltijos šalyse ir mes stebime nuolat augančias investavimo galimybes šiame regione“, – sako Peteris Bilsonas, Vulverhamptono miesto tarybos mero pavaduotojas.

Specialiuose Lietuvos ambasados, Lietuvos turizmo informacijos, Latvijos ir Estijos šalių stenduose renginio dalyviai galės rasti įvairios juos dominančios informacijos, taip pat turės galimybę užmegzti naudingus ryšius.


 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65557599sec.