"Renault Laguna Estate" – gražiausias metų automobilis

23-iojo tarptautinio Paryžiaus automobilių festivalio žiuri gražiausiu 2007 metų automobiliu pripažino "Renault Laguna" su universalo kėbulu (Laguna Estate). Visos Europos automobilių gerbėjų ir komisijos sprendimu naujoji "Laguna Estate" buvo pripažinta ne tik gražiausiu metų automobiliu (Most Beautiful Car of the Year), bet ir turinti gražiausią interjerą (Most Beautiful Interior of the Year). Naujoji "Renault Laguna" visuomenei buvo pristatyta prieš keturis mėnesius. Šiandien ją galima įsigyti 56 šalyse.

Naujosios "Laguna Estate" dinamiškas išorės dizainas atspindi pagrindinę automobilio koncepciją – tai automobilis, sukurtas vairavimo malonumui. Automobilio priekis pasižymi didelės apimties išraiškingais priekiniais žibintais, ilgu aukštėjančiu variklio antvožu ir didelėmis priekinėmis grotelėmis. 4,80 metrų ilgio ir 1,81 metro pločio naujoji "Laguna Estate" turi puikiai subalansuotas proporcijas, kurios suteikia papildomo veržlumo įspūdį. Chromu puošti šoninių langų apvadai suteikia automobiliui solidumo, o tinkamai suprojektuotos ratų arkos užtikrina, kad automobilis tvirtai atrodytų su 16 ar 18 colių ratlankiais.

Automobilio kėbulas suderina elegantiškas, aptakias linijas su stačiai "nukirstu" galiniu stiklu ir taip pabrėžia automobilio dinamiškumą. Automobilio kėbulo šoninė linija tęsiasi per bagažinės dangtį po galiniais žibintais, suteikdama automobiliui išskirtinį apšvietimą tamsiu metu. Universalo kėbulo praktiškumą įrodo padidėjusi bagažinės talpa (1,593 l), novatoriški sprendimai daiktams pasidėti ir lengvai sulankstomos sėdynės, galinčios virsti vientisomis grindimis. Priklausomai nuo automobilio galingumo, automobilio "Laguna" galą papildomai puošia dvigubi chromuoti išmetimo vamzdžiai.

"Laguna Estate" interjero dizainas yra identiškas sedano kėbulą turinčiam modeliui. Eksterjero koncepcija dera su automobilio salonu, kuriame panaudotos tik aukštos kokybės medžiagos. Prietaisų skydelio ir centrinės konsolės konstrukcija, prilygstanti aukščiausios klasės automobiliams, yra informatyvi ir ergonomiška. Patogus valdymo prietaisų ir daviklių dizainas bei išdėstymas palengvina vairavimą. Priklausomai nuo automobilio įrangos lygio, priekinėje panelėje įrengtas rankinio stabdžio valdymas, pastovaus/maksimalaus greičio palaikymo valdymas, taip pat navigacijos ir komunikacijos sistemos.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 24.05.2024 - 30.05.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.162848sec.