Britai domisi spa turizmu Lietuvoje

Šiandien į Lietuvą atvyksta 7 Didžiosios Britanijos spaudos žurnalistai, kuriems Lietuva bus pristatoma kaip spa turizmui patraukli šalis. Pažintinį turą organizuoja Lietuvos turizmo informacijos centras (TIC) Londone.

Daugelis atvykstančiųjų žurnalistų atstovauja specializuotiems kelionių, spa bei gyvenimo būdo ar moterims skirtiems žurnalams, tokiems kaip Real Travel, Escape, Spa World, Woman‘s Own ir kt. Per tris viešnagės dienas jie išsamiai susipažins su Druskininkais, išbandys įvairias spa procedūras, aplankys Grūto parką. Taip pat britų žurnalistams bus pristatytas Vilnius – 2009 m. Europos kultūros sostinė.

„Šios kelionės tikslas – parodyti, kad Lietuva yra puiki vieta spa atostogoms, o infrastruktūra ir paslaugos šioje srityje yra labai aukštos kokybės. Spa atostogos ir spa savaitgaliai šiuo metu Jungtinėje Karalystėje yra labai populiarūs, todėl esame tikri, kad po kelionės pasirodžiusios publikacijos sudomins britų turistus, kurie rinksis Lietuvą kaip spa šalį, dėl to turėtų padidėti įvažiuojamojo turizmo srautai į Lietuvą ne sezono metu“, - sako TIC Londone direktorė Indrė Trakimaitė.

Lietuvos TIC Londone kartu su Valstybiniu turizmo departamentu prie Ūkio ministerijos 2007 m. organizavo pažintines keliones (grupines bei individualias) į Lietuvą 26 Jungtinės Karalystės žurnalistams. Grupinių kelionių metu Lietuva buvo pristatoma kaip aktyvaus turizmo bei atostogų pajūryje šalis. Po žurnalistų kelionių Jungtinės Karalystės nacionalinėje bei regioninėje spaudoje jau buvo išspausdinta per 30 straipsnių, rodyti TV reportažai apie turistinę Lietuvą. Apie 30 britų žurnalistų mūsų šalį aplankys šiais metais.

Statistikos departamento duomenimis, 2007 metais mėnesiais Lietuvos apgyvendinimo įstaigose buvo apsistoję beveik 40 tūkst. turistų iš Didžiosios Britanijos.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 24.05.2024 - 30.05.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20656395sec.