Ispanijos turistams – Lietuvos pristatymas ir tiesioginiai skrydžiai

Lietuva pristatoma turizmo parodoje „SITC“ („Salo internacional de Turisme en Catalunya“) Barselonoje. Viena didžiausių Ispanijoje organizuojamų turizmo parodų vyks balandžio 17-20 dienomis. Pagal parodos dalyvių bei lankytojų skaičių tai antra pagal dydį turizmo paroda visoje Ispanijoje. „SITC“ parodoje bus pristatytos 79 valstybės bei visi Ispanijos regionai. Šiemet trečią kartą šioje parodoje dalyvaus ir Lietuvos turizmo informacijos centras.

„Pagal Ispanijoje pateiktus statistinius rodiklius, katalonai ir baskai – labiausiai keliaujančios tautos šioje valstybėje. Net 75% „SITC“ parodos lankytojų savo vasaros atostogas pasirenka būtent po apsilankymo šioje parodoje“,- sako Lietuvos turizmo informacijos centro Barselonoje vadovas Raimundas Michnevičius. „Džiugu, kad parodoje bus pristatyti ne tik Vilniaus, Kauno bei Klaipėdos miestai, tačiau pirmą kartą katalonai turės puikią galimybę susipažinti ir su Šilutės regionu“.

„Dalyvavimas tiek Katalonijos sostinėje, tiek kituose Ispanijos miestuose vyksiančiose turizmo parodose būtinas dar ir todėl, kad jau antri metai yra vykdomi tiesioginiai reguliarūs skrydžiai iš Ispanijos į Lietuvą“,- džiaugiasi Valstybinio turizmo departamento Generalinis direktorius Alvitis Lukoševičius. Nuo š.m. gegužės mėn. padaugės tiesioginių skrydžių iš Ispanijos į Lietuvą. Aviakompanijos „Flylal“ ir „Airbaltic“ tiesioginiais skrydžiais skraidins iš Barselonos į Vilnių (iš viso penki skrydžiai per savaitę), „Flylal“ sujungs Malagos bei Palma de Maljorka miestus su Lietuvos sostine (skrydžiai vyks kartą per savaitę).

„Džiugu, kad jau treti metai Lietuva pristatoma ne tik didžiausiuose turizmo parodose, kurios vyksta Madride ir Barselonoje, tačiau ir kituose Ispanijos regionuose vykstančiose turizmo parodose. Per metus informacija apie Lietuvą pateikiama net 8-iose Ispanijos turizmo parodose“ ,- sako R. Michnevičius.

Barselonoje vyksiančios „SITC“ turizmo parodos metu bus surengtas „Vilniaus - Europos kultūros sostinės 2009“ pristatymas.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 24.05.2024 - 30.05.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17556095sec.