Lietuvos turizmo galimybės sudomino Ispaniją

Bilbao mieste turizmo parodoje „Expovacaciones“, pasibaigusioje gegužės 18 d., antrą kartą pristatytos Lietuvos turizmo galimybės. „Šios parodos nauda didžiulė. Nemaniau, kad kils toks didelis susidomėjimas mūsų šalimi“, - pasakoja Lietuvos turizmo informacijos centro Barselonoje direktorius Raimundas Michnevičius. „Visas keturias dienas prie Lietuvos stendo netrūko žmonių. Baskų, kaip ir katalonų, regiono gyventojai yra vieni labiausiai keliaujančių Ispanijoje, todėl svarbu, kad apie mūsų šalies turizmo galimybes būtų kuo daugiau žinoma Ispanijos šiaurėje.

Šioje parodoje baskams pristatytos dvidešimt šalių. „Malonu, kad tarp tokių valstybių, kaip Prancūzija, Vokietija, Norvegija, Čekija ar Kroatija, buvo pastebėta ir Lietuva. Ispanai, apsilankę parodoje, įvertino, kad nė viena šalis neturi tiek daug leidinių ispanų kalba“,- džiaugiasi R. Michnevičius. Šiuo metu iš Ispanijos pasiekti Lietuvą jau nesudėtinga - yra 7 tiesioginiai skrydžiai per savaitę. Aviakompanijos „Airbaltic“ ir „Flylal“ skraidina keleivius iš Barselonos, Malagos ir Palma de Maljorka į Vilnių.

Gegužės 26-30 d. Lietuvoje lankysis Ispanijos žurnalistų grupė. Jie svečiuosis Vilniuje, Trakuose, Kaune ir Lietuvos pajūryje. Žurnalistai iš Ispanijos ypač domisi, kaip Vilnius rengiasi tapti 2009 m. Europos kultūros sostine, nori pamatyti Klaipėdą (į mūsų uostamiestį kruiziniais laivais atvyksta nemažai ispanų) ir Nidą.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16351604sec.