Forbes siūlo viešbučius vienuolynuose

Visame pasaulyje yra vienuolynų, tačiau tie, kuriuose nebegyvena vienuoliai ar vienuolės, nėra palikti likimo valiai. „Paliktieji” vienuolynai dažniau paverčiami puošniais viešbučiais. Pavyzdžiui, viešbutyje Ashdown Park, kuris yra Rytiniame Sassekse, yra įrengti 109 numeriai, į kuriuos daugiausia priimami jaunavedžius. Puošnusis spa centras ir golfo aikštynas suteikia viešbučiui išskirtinumo. Ashdown Park viešbutis laikomas vienu geriausiu Anglijoje.

Antras viešbutis - vienuolynas Grand Hotel Portovenere įrengtas italų kaimelyje – Portovenere, seno pranciškonų vienuolyno teritorijoje. Šiame keturių žvaigždučių viešbutyje yra 44 numeriai, pro kurių langus yra nuostabaus grožio vaizdai. (kaimas yra įtrauktas į UNESCO pasaulio kultūros paveldo sąrašą). Kainos siekia nuo 83 iki 345 eurų priklausomai nuo sezono ir numerio.

Florintietiškasis Villa San Michele gali pasigirti fasadu, kurį projektavo Mikelandželas.

Ispanijoje, Astūrijos regiono Cangas de Onis apylinkėse pastatytas vienuolynas San Pedro de Villanueva, kuris yra XII amžiaus statinys, kurį dabar yra „okupavęs”viešbutis Parador. Šis viešbutis yra skirtas smaližiams, nes jame pateikiama tradicinė astūriečių virtuvė. Nors viešbutis yra labia puošnus, stūkso laikrodžių bokštai, aptarnauja aukštos klasės servisas, tačiau čia nesezono metu galima rezervuoti kambarį pradedant nuo 48 eurų už naktį.

Vienas geriausių viešbučių - vienuolynų britų žurnalo Forbes Traveller nuomone yra Monasterio (Cuzco, Peru), kuris yra Anduose, trijų tūkstančių metrų aukštyje, kelyje į Maču Pikču. Jėzuitų vienuolynas, kuriame įrengtas viešbutis, pastatytas XVI amžiuje, inkų laikų pilies vietoje. Numeris kainuoja iki 495 JAV dolerių už standartinį kambarį, o už karališkus apartamentus - iki 1590 JAV dolerių už naktį. Kiekviename numeryje yra specialus įrenginys, kuris užtikrina pakankamą deguonies kiekį.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96711111sec.