Susipažink su brilijantais apdovanotais Amerikos viešbučiais ir restoranais

Amerikos Automobilių asociacija (American Automobile Association, AAA) visiems, kurie nori išmėginti maksimalų komfortą savo kelionės metu po Jungtines Amerikos Valstijas, siūlo vykti į šalies vakarus. Kalifornijoje yra 3 iš 6 viešbučių, kurie gavo AAA „penkius brilijantus”: The Beverly Hills Hotel and Bungalows (Los Andželas), Montage Laguna Beach (Baech Lagūna) ir Four Seasons Hotel Westlake Village (Westlake Village). Prestižinius „penkius brilijantus” tapogi gavo The Ritz-Carlton, Palm Beach (Palm Beach), InterContinental Buckhead Atlanta (Atlanta) ir Four Seasons Hotel St. Louis (Sent Luisas) viešbučiai.

Kalifornija gavo didžiausią pripažinimų skaičių (19), po jos seka Floridos valstija (10) ir Džordžija (6). Reikia pabrėžti, kad šiemet „penkius brilijantus” gavo rekordiškai didelis skaičius viešbučių (103) ir restoranų (59). Į sąrašą įtraukti 4 nauji restoranai: Addison (Sant Djegas), Chef Mavro (Honollulu), Restaurant Guy Savoy (Las Vegasas) ir The Pavilion Antigua (Niuspringsas, Antigva).

Vis dėlto sąraše išlieka ir „veteranai“: The Broadmoor iš Kolorado Springso, The Greenbrier iš Vait Salfer Springso ir Camelback Inn, A JW Marriott Resort & Spa iš Skotsdeilo, kuriems šie apdovanojimai skirti 33 metus iš eilės nuo to laiko, kai pirmąkart į kelionių vadovą TourBook įtraukti AAA reitingai.

Smulkesnė informacija: http://www.aaa.com/

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 24.05.2024 - 30.05.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.39501381sec.