Įvertinta Vilniaus įvaizdžio kompaktinė plokštelė

Šių metų lapkričio 27-29 d. Austrijos mieste Grace vyko tarptautinis inovatyvių skaitmeninių technologinių idėjų konkursas Europrix, sulaukęs per 300 dalyvių. Renginyje buvo pristatyti 23 geriausi projektai, tarp kurių – ir Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Turizmo ir miesto įvaizdžio skyriaus kompaktinis diskas Vilnius – the capital of Lithuania, kurį sukūrė skaitmeninių technologijų kompanija MultimediaMark.

Kompaktiniame diske pasitelkus 3D technologijas pristatomos gražiausios Vilniaus vietos: Šv. Onos bažnyčia, Arkikatedra bazilika, Vilniaus universitetas, Gedimino pilis ir kt. Kompaktinio disko žiūrovas gali ne tik gauti įprastą informaciją apie miestą, bet ir interaktyviai pakeliauti po sostinę. Pasitelkus trimačius sprendimus miesto svečius siekiama sudominti Vilnių pristatant naujai, originaliai, linksmai ir tuo pačiu informatyviai. Šio projekto realizavimui prireikė beveik pusės metų.

„Stovėdamas prekybos centre iš krūvos informacinių kompaktinių diskų išsirinkčiau būtent Vilnius – the capital of Lithuania, – teigė Europrix vertinimo komisijos narys Paul Kafno. Kompaktinis diskas-gidas neperkrautas sausais faktais, o 3D technologija suteikia galimybę pažinti miestą tiesiog čia ir dabar.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19788194sec.