Tirole regioninis turizmo centras siūlo ekonomiškas poilsio galimybes

Tiroles regioninio turizmo centras (kuriame taip pat yra įsikūrę Austrijos populiariausieji kalnų slidinėjimo kurortai) sukūrė brošiūrą, kurioje yra gausu patarimų kaip sutaupyti atostogoms skirtus pinigus. Visų pirma brošiūroje pabrėžiama, kad rekomenduojama pasirinkti trijų žvaigždučių kategorijos viešbučius, kurie yra įsikūrę prie penkių žvaigždučių viešbučių slidinėjimo trasos. Taip galima sutaupyti pinigus ir mėgautis tradiciniu Austrijos svetingumu.

Kitas svarbus patarimas - rinktis alternatyvias apgyvendinimo galimybės. Be viešbučių ir apartamentų, Tirolyje yra daug turizmo bazių, kurios mielai nuomoja kambarius.

Rekomenduojama patiems pasirūpinti maistu, t.y. perkti produktus prekybos centruose. Bet kuriuo atveju, parduotuvių maistas skiriasi nuo paties pagaminto maisto, bet taip galima sutaupyti.

Kitas patarimas - kad pigiausiai atvyktumėte į kurortą, aplankykite vietos turizmo institucijas. Kiekvieną savaitę yra pateikiami pasiūlymai su didžiulėmis nuolaidomis slidinėjimo trasoms, kurorto restoranams.

Jei visgi šiandieninis poilsis turistams nėra finansiškai prieinamas, Tirole siūlo pasivažinėti su rogutėmis ar tiesiog mėgautis puikia Austrijos gamta.

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19645405sec.