Norvegų kurortai Trysil ir Hemsedal ruošiasi slidinėjimo sezono atidarymui

Norvegijos kalnų slidinėjimo kurortuose jau iškrito pirmasis sniegas! Kurortai Trysil ir Hemsedal jau planuoja spalio mėnesio paskutinį savaitgalį atidaryti slidinėjimo sezoną. Nuo lapkričio 13 d. kurortuose pradės veikti naujoji programa „Sniego garantija“. Turistai, kurie atvyks į slidinėjimo kurortą ir neras sniego, galės susigrąžinti visus sumokėtus pinigus.

Kurortas Trysil siūlo 67 slidinėjimo trasas, kurių bendras ilgis - 71 km. Ilgiausia nusileidimo trasa -5,4 km. Naktiniam slidinėjimui siūloma apšviesta 6 km kelio trasa. Turistai, kurie įsigys slidinėjimo pasą ir nuomosis slidinėjimo įrangą iki 2009 m. lapkričio 1 d., galės pasinaudoti 10% nuolaida.

Kurortas Hemsedal 2008 m. rugsėjo mėn. pateko į geriausių pasaulio snieglenčių trasų dešimtuką. Siūlomi specialūs mokymo kursai tiems, kurie nori pasitikrinti šioje srityje davo jėgas. Be to, visiems, kurie pirks slidinėjimo pasą internetu, gaus premiją – nakties slidinėjimą apšviestose slidinėjimo trasose.

Žiemos metu Norvegijos Turizmo agentūra savo šalį vadina „Kalnų slidininkų pasakų šalimi“. Vidutinė žiemos temperatūra yra -5 ° C. Kalnų slidinėjimo sezonas yra pats ilgiausias Europoje, t.y. nuo lapkričio iki gegužės. Norvegijos slidinėjimo trasos išsiskiria iš kitų trasų itin gera kokybe, įvairaus sudėtingumo trasomis ir gera infrastruktūra (ir ne sezono metu).

Norvegijos kalnų slidinėjimo pramoga daugiausia skirta šeimyniniam poilsiui. Kiekvienas kurortas turi ypatingas vaikų zonas ir mokymo trasas. Vaikams iki 7 metų slidinėjimo kurortų keltuvai yra nemokami, tačiau vaikai privalo elgtis atsargiai. Kaip ir daugelis kurortų, taip ir Norvegijos kurortai, siūlo specialias nuolaidas studentams ir paaugliams.

Daugiau informacijos:

www.hemsedal.com

www.trysil.com

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19819403sec.