Alpių slidinėtojai gali praleisti naktį iglu viešbutyje White Lounge

Vakarais, kai viename iš didžiausių Austrijos slidinėjimo regionų - Alpėse – leidžiasi saulė ir užsidaro slidinėjimo trasos, galima pastebėti, kad žmonės nenoriai traukiasi iš čia. Jie su dideliu entuziastingumu renkasi nakvynę kalnuose - ledo trobelėse.

Netoli nuo Mayrhofeno kaimo yra gyvenvietė White Lounge. Puikus nakvynės pasiūlymas! Akivaizdu, kad ten bus šaltoka, todėl prieš miegą siūlomos susišildymo priemonės - kokteiliscaipirinha, vakarienėDining Iglu ir apsilankymas suomiškoje pirtyje.

Trobelėse laikosi +4 laipsnių temperatūra. Ant ledo yra pakloti miegmaišiai, o ant jų - storas avikailis. Ledo ir sniego nameliai apšviečiami žvakėmis, o durys padarytos iš medžio. Nebijokite apsirengti naktiniais drabužiais, nesušalsite! Lyskite į miegmaišį ir pradėkite sapnuoti nakties sapnus.

Keliautojų rytinė savijauta yra skirtinga - vienam atrodo, kad niekad taip gerai nebuvo miegojęs, kitam buvo šalta, sunkiai užmigo....Bet visi duos tą patį patarimą – neikite ryte pirmas užsnigtu nakties keliu.

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70281911sec.