Kauno dovana turistams – speciali nuolaidų kortelė

Kaip ir daugumoje modernių Europos miestų, nuo šių metų rugsėjo ir Kauno miesto svečiai gali įsigyti specialią miesto nuolaidų kortelę.

Su šia kortele turistas galės tris dienas naudotis miesto viešuoju transportu – tereikia pirmą kartą važiuojant transporto priemone aktyvuoti bilietą.

Dažnam iš užsienio atvykusiam svečiui nepatogu nešiotis smulkius grynuosius pinigus atsiskaitymui už bilietus lankytinose vietose. Kauno miesto turisto kortelė padeda išspręsti šį nepatogumą - nusipirkus kortelę 30 litų iš karto yra pervedama į kortelėje esančią E-piniginę, kuria galima atsiskaityti už bilietus muziejuose. E-piniginę galima pasipildyti visose kortelės įsigijimo vietose.

Taip pat kortelės turėtojas galės sutaupyti net iki 50% paslaugų vertės pasinaudodamas daugiau nei 40-čia specialių pasiūlymų muziejuose, restoranuose, viešbučiuose ir pramogų vietose.

Kortelės kaina – 69 litai (20 eurų). Muziejuose ir kitose lankytinose vietose nuolaidos bus taikomos septynias dienas. Kortelės galiojimo laikas prasidės nuo jos įsigijimo dienos.

Nuolaidų kortelęKaunas Tourist Cardgalima įsigyti visuose turizmo informacijos centruose bei daugelyje miesto viešbučių.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.30865693sec.