«LABAS nuotykių parke» – alpinizmo ir kalnų kelionių technikos varžybos

Pasiilgusiems kalnų ir laipiojimo uolomis šį savaitgalį neverta ruoštis į tolimą kelionę. Kalnų trauką numalšinti bus galima ir Vilniuje „LABAS nuotykių parke“ , kur “ kovo 24-25 d vyks alpinizmo ir kalnų kelionių technikos varžybos Montis magia taurei laimėti. Kvapą gniaužiančios rungtys, įveikiant medžiuose įrengtas kliūtis ir trasas, oro jogos užsiėmimai bei specialiųjų tarnybų gelbėjimo operacijos kiekvieną jų dalyvį ir žiūrovą privers pamiršti kasdienybę.

Kalnų kelionių mėgėjus ir alpinistus traukiančių iššūkių kupinas renginys vyks dvi savaitgalio dienas – šeštadienį ir sekmadienį. Varžybose rungsis aukščiausio lygio Lietuvos alpinizmo profesionalai, įkopę ne tik į aukščiausius planetos kalnus, bet ir pasiekę sudėtingais maršrutais įveikiamas viršukalnes. Savo jėgas išbandys ne tik alpinistų, kalnų sportininkų, bet ir mėgėjų bei vaikų komandos, o sirgaliai galės ne tik apžiūrėti, bet ir patys išbandyti profesionalų naudojamą alpinizmo įrangą.

„Lietuvius jau seniai vilioja kalnai - šalies alpinizmo istorija skaičiuoja šeštą dešimtmetį, o alpinistų pasiekimai žinomi ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje. Norint kopti į kalnus, būtina tam ruoštis, treniruotis. Mūsų šalyje nėra kalnų, todėl tenka treniruotis ant medžių, pastatų ar dirbtinai sukurtų laipiojimo sienų“, - sakė septintą kartą alpinizmo varžybas organizuojančios kalnų sporto renginių bei kelionių organizacijos (kompanijos) Montis magia direktorius Andrius Smirnovas.

Varžybose savo sugebėjimus demonstruos ne tik kalnų turizmo mėgėjai ir alpinistai, bet ir specialiųjų tarnybų darbuotojai, inscenizuotoje įvykio vietoje surengsiantys gelbėjimo operaciją. Tą darys net kelios Lietuvos ugniagesių gelbėtojų komandos, o taip pat tikimasi sulaukti svečių iš Rusijos bei Lenkijos.

Ekstremalių varžybų dvasią atitinkančios rungtys bei pramogos šeštadienį lauks visų „LABAS nuotykių parko“ lankytojų. Jiems bus pristatyta „DRY - TOOL“ sienelė, kuria kopiama su ledkirčiais, skautai demonstruos išgyvenimo gamtoje triukus ir žaidimus, šauliai kvies išbandyti akies taiklumą, majoras Albertas mokys išgyvenimo laukinėje gamtoje paslapčių, policija pristatys teisinio švietimo programą, Raudonasis kryžius mokys suteikti pirmąją pagalbą, parkūro treiseriai šėls kliūčių ruože.

„Aštrūs pojūčiai po žiemos stingulio – tinkamiausias būdas „pasikrauti“ adrenalino ir jėgų visam pavasariui,“ – įsitikinęs „LABAS nuotykių parką“ valdančios bendrovės UNO Parks vadovas Marijus Krasnickas.

Apie bendrovę „UNO Parks“

UAB „UNO Parks“ – nuotykių parkų lyderė Lietuvoje. Ji valdo didžiausią Baltijos šalyse „ONE nuotykių parką“ Druskininkuose ir „LABAS nuotykių parką“ Vilniuje. Vienu metu čia gali pramogauti daugiau nei 550 žmonių. Medžių trasos bei rungtys yra pritaikytos įvairaus amžiaus bei fizinio pasirengimo lankytojams. Abu parkai veikia ištisus metus, juose organizuojami mokymai, pramoginiai renginiai. 2009 metais įsteigta „UNO parks“ - nuotykių verslo naujoves įgyvendinanti bendrovė. Ji teikia medžio konstrukcijų, nuotykių parkų ir vaikų žaidimų aikštelių projektavimo ir įrengimo paslaugas, montuoja atrakcionus miestuose bei sodybose.

Apie bendrovę Montis magia

UAB Montis magia renginių organizavimo, laipiojimo uolomis salės, alpinizmo mokymų, kelionių į kalnus paslaugas teįkinti įmonė. Bendrovė organizuoja Lietuvos laipiojimo uolomis čempionus, rengia Vilnius Challenge alpinizmo rungtis bei kitus renginius, prekiauja aktyviam laisvalaikiui, turizmui ir alpinizmui skirta apranga bei įranga.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16970778sec.