Vilniaus maratonui «Bitės» komandą ruoš Diana Lobačevskė

Viena geriausių Lietuvos bėgikių Diana Lobačevskė prisijungė prie telekomunikacijų bendrovės „Bitė Lietuva“ komandos bėgimui Vilniaus maratone. Bendrų treniruočių metu bendrovės klientams, darbuotojams ir bendraminčiams ji padės geriau pasirengti fiziškai bei psichologiškai. Be to, D. Lobačevskė kartu su komanda bėgs beveik 21,1 kilometro distanciją.

„Diana mūsų vartotojams ir „Facebook“ puslapio draugams bėgikams patars mitybos, bėgimo technikų ir psichologinio pasirengimo klausimais. Jos įtraukimas į „Bitės“ bėgimo komandos parengimą yra vienas iš būdų, kaip savo vartotojais rūpinamės labiau visur ir visada. Norime padėti jiems tinkamai pasirengti, gauti profesionalės patarimų ir linksmai praleisti laiką, kai bėgs maratone“, – sako „Bitė Lietuva“ generalinis direktorius Chrisas Robbinsas.

Jo teigimu, į D. Lobačevskės treniruotę bus kviečiami visi norintys joje dalyvauti. „Priimsime visus, kurie norės prisijungti. Mūsų komandos tikslas – gauti kuo daugiau malonumo bėgant maratone, o ne aplenkti kitas komandas bet kokia kaina“, – pasakoja „Bitės“ vadovas.

Pati maratonininkė tvirtina laukianti kuo daugiau bėgikų klausimų – tai padės jiems pasiruošti dar geriau. „Su „Bitės“ bėgimo komanda dalinsiuosi visa savo patirtimi ir patarsiu, kiek galėsiu. Nors jie ir taip stiprūs bėgikai – pernai bendrovių įskaitoje jie laimėjo 1-ąją vietą, – sako maratonininkė. – Prognozuoti, kurią vietą užimsiu, nenorėčiau, bet sieksiu geriausio rezultato.“

Treniruotėje dalyvauti negalintys „Bitės“ vartotojai su maratonininke galės pasikonsultuoti telefonu. Prieš maratoną moteris planuoja apsilankyti bendrovės skambučių centre, kuriame skambinantiems patars bėgimo maratone klausimais. Tiksli informacija apie „Bitės“ bėgimo komandos treniruotę bus skelbiama socialinio tinklo „Facebook“ puslapyje „Bitė Lietuva“. Treniruotė vyks Vingio parke.

Rugpjūčio viduryje vykusiame Pasaulio lengvosios atletikos čempionate bėgant maratono distanciją D. Lobačevskė užėmė dvyliktą vietą. Tai yra aukščiausia iki šiol Lietuvos maratonininkų užimta pozicija planetos pirmenybėse. Pernai bėgdama pusės maratono distanciją Vilniaus maratone ji buvo greičiausia.

Šiemet „Bitė“ sumokės startinį mokestį už 150 maratono bėgikų. Bendrovė taip pat pasirūpins jų apranga, pasirengimu ir po maratono savo komandos narius pakvies į maratono aptarimo vakarėlį.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65674996sec.