Vilniuje pirmą kartą pristatomi surenkami dviračių takai «Bikway»

Danijos dienų metu, spalio 10 d., nuo 10 iki 15 val. ir spalio 12 d. nuo 13 iki 17 val. PC „Panorama“ (1 a.) Vilniuje pirmą kartą bus pristatomi surenkami dviračių takai „Bikway“ . Renginį atidarys Jo Karališkoji Aukštenybė Danijos princas Frederikas.

„Bikway“ – jaunų inžinierių iš Lietuvos sukurtas mobilių dviračių takų modelis, suteikiantis galimybę išbandyti paprastą ir greitai sudedamą dviračių takų sistemą.

„Bikway“ – tai nauja urbanistinė kompanija,įsikūrusi Kopenhagoje,kurios pagrindą sudaro lietuviai. Kompanija siūlo paprastą ir nebrangų būdą planuoti, testuoti ir diegti dviračių takų infrastruktūrą. „Mes tikime, kad dviratis turi stiprų teigiamą poveikį miestui, pradedant nauda aplinkai, gyventojams ir sveikatai“, – teigia „Bikway“ atstovai. Tai novatoriškas ir lengvas būdas tiesti dviračių takus, ekologiškas sprendimas diegti ir testuoti saugią, ekonomišką ir inovatyvią infrastruktūrą dviratininkams.

Surenkamas dviračių takas yra pagamintas iš perdirbtų medžiagų ir prireikus vėl gali būti perdirbtas, o svarbiausia – paprastai ir lengvai diegiamas, tam tereikia minimalaus apmokymo, mažiausiai dviejų žmonių ir elementarių įrankių.

Pristatymo metu džiugins „BMX šou“, DJ sukios plokšteles.

Kviečiame dviračių mylėtojus atvykti, susipažinti su nauja galimybe miestui ir, žinoma, pabandyti sudėti dalį tako, išbandyti jį dviračiu ir susitikti su „Bikway“ kūrėjais.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3970499sec.