«Siemens» arenoje – 13-asis tarptautinis sportinių šokių festivalis

Gruodžio 7–8 dienomis „Siemens“ arenoje, Vilniuje tryliktą kartą vyks pasaulinė sportinių šokių fiesta. Pagrindinis šventės akcentas – gruodžio 7 dieną 19.00 val. prasidėsiantis Lotynų Amerikos šokių pasaulio atvirojo čempionato finalas. Tarptautiniame festivalyje dalyvaus 17 šalių – Vokietija, Lenkija, Ukraina, Estija, Latvija, Baltarusija, Nyderlandai, Belgija, Suomija, Rusija, Ispanija, Moldova, Italija, Kazachstanas, Danija, Čekija ir Lietuva. Per dvi festivalio dienas pasirodys apie 700 porų.

Antroje dalyje koncertuos daugkartinių pasaulio ir Europos čempionai Klaipėdos universiteto ansamblis „Žuvėdra“ ir parodys labiausiai žiūrovų pamėgtas kompozicijas.

Žiūrovai galės žavėtis ne tik geriausiomis pasaulio poromis ir užburiančiais Lotynų Amerikos ritmais, bet igrojant valstybiniam pučiamųjų ansambliui „Trimitas“, maloniai praleisti vakarą.

Renginį globoja Vilniaus miesto meras – Artūras Zuokas. Šokėjų duetai kovos dėl pagrindinio prizo – Vilniaus miesto mero taurės, kurią specialiai įsteigė Vilniaus miesto savivaldybė.

Festivalį organizuoja Vilniaus sportinių šokių klubas „Ratuto“ kartu su pasauline bei Lietuvos sportinių šokių federacijomis. Kaip tik šiais metais Aušros ir Virginijaus Visockų vadovaujamas klubas švenčia savo kūrybinės veiklos 30-met – šia proga žiūrovų laukia specialus siurprizas, kurį ruošia „Ratuto“ klubo šokėjai.

Vilniečių poros, Lietuvos Lotynų Amerikos šokių čempionai – Jokūbas Venckus ir Jomantė Dapkevičiūtė ir vicečempionai – Lukas Petkevičius ir Miglė Klupšaitė – ketina kovoti dėl finalo ir aukščiausio apdovanojimo.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3399868sec.