Vilnius pristatytas tarptautinėje turizmo parodoje "Tour Salon 2007" Poznanėje

Tarptautinė turizmo paroda „Tour Salon“ Lenkijoje vadinama didžiausia turizmo specialistų susitikimo vieta. Spalio 24-27 d. vykusioje aštuonioliktoje turizmo parodoje buvo 800 dalyvių iš 35 šalių. Parodos tematika buvo praplėsta, šalia pagrindinės turizmo parodos buvo organizuotos specialios „Boat Expo“ ir „Extreme“ ekspozicijos, o gretimuose paviljonuose vyko parodos „Hobby 2007“ ir „Gastro-Invest-Hotel 2007“. Parodos metu vyko įvairūs seminarai, konferencijos, konkursai, verslo misija „Buy Poland“.

Lietuvos stende buvo pristatomi Lietuvos turizmo ištekliai bei atskiri miestai: Vilnius, Trakai, Kėdainiai, Nida, Birštonas, Palanga, Druskininkai. Originalus Lietuvos stendas traukė lankytojus, kurie buvo aktyvūs visas keturias parodos dienas.

Vilniumi labiausiai domėjosi turistų grupes į Lietuvą vežančios Lenkijos turizmo agentūros, kelionių vadovai ir pavieniai asmenys, artimiausiu metu planuojantys vykti į Vilnių. Lenkai dažnai pageidaudavo gauti stende visą turistinės medžiagos rinkinį. Daugiausia klausimų sulaukta apie apgyvendinimą mieste, gido užsakymą, valiutos keitimą, sienos kirtimą vykstant į Lietuvą, kultūrinius renginius Vilniuje.

Lankytojams buvo dalinami Vilniaus miestą reprezentuojantys leidiniai lenkų ir anglų kalba „Vilniaus lankytojo gidas“, „Nepamirštama harmonija ir žavesys“, „Vilniaus viešbučių ir restoranų gidas“, „Vilniaus miesto žemėlapis“, „Tourism Manual 2008“, „Vilniaus konferencijų gidas“, įvairūs suvenyrai.


 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20142102sec.