Babilone atidarytas būsimasis prospektas

2007 m. gruodžio 4 d. BABILONE Panevėžio miesto meras Vitas Matuzas atidarė keturių eismo juostų gatvę, nutiestą OGMIOS REAL ESTATE, UAB lėšomis. Tarp naujojo Babilono ir "Kesko Agro Lietuva" centro esanti gatvė ateityje turėtų tapti naujojo Panevėžio aplinkkelio dalimi.

Tai pirmoji gatvė Lietuvoje, kurios skiriamoji juosta paženklinta įmontuotais šviestuvais. Taip paprastai ženklinami oro uostų nusileidimo takai.

Šalia gatvės jau veikia "Kesko Agro Lietuva" centras (3000 kv.m.), o pavasarį atsidarys dar du nauji 4800 kv. m. autopaslaugų ir 7300 kv. m. statybinių bei apdailos medžiagų centrai.

Iki 2009-ųjų Babilono prospekto rajone pradės augti gyvenamųjų namų kvartalas, modernus daugiaaukštis ir trečiasis Babilonas. Prie Klaipėdos gatvės atsidarys "Volvo" ir "Renault" automobilių salonai ir 15000 kv. m. didmeninės prekybos centras ("Cash & Carry").

Iš viso į Miesto Mieste Babilonas gatvių gerinimą jau investuota virš 10 milijonų litų.

Šiais metais atidarytas antrasis pramogų ir prekybos centras Babilonas (19000 kv.m.), pradėti kino teatro "Forum Cinemas Babilonas" projektavimo darbai, pasirašyta sutartis su UAB "Sostena" dėl "Volvo" ir Renault" autosalono statybos. "Ogmios" grupė 2007-aisiais į Babilono miestą investavo virš 80 mln. litų.

Miestas mieste "Babilonas" užima 80 ha teritoriją Panevėžio vakarinėje dalyje ir yra didžiausias tokio mąsto projektas Lietuvoje. "Babilone" bus 3 prekybos centrai, administraciniai ir gyvenamieji pastatai, gyvenamųjų namų kvartalas, multifunkcinis kvartalas su sandėliais, gamybiniais pastatais, autosalonais.

Šiuo metu OGMIOS REAL ESTATE, UAB vysto daugiafunkcinius projektus "Babilonas" Panevėžyje, "Bruklinas" Šiauliuose (kartu su partneriu UAB "Rivona"), verslo parką "Vilija" Vilniuje ir keletą kitų. Bendrovė priklauso OGMIOS GRUPEI, kurios pagrindiniai naujai vystomi projektai yra logistikos centrai Kaune VBL (atidarytas šių metų lapkritį), Vilniuje "Oro uosto verslo centras" ir naujas interjero centras "Domus Galerija" Klaipėdoje.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24334502sec.