Kauno regioninio turizmo informacijos centras kviečia į ekskursijas

Liepos mėn. 05 d. 09.00 val. Kviečiame keliauti Karališkuoju keliu!

Gražiomis Dzūkijos kalvomis papuoštu karališkuoju keliu dardėjo kunigaikščių karietos. Pakeliaukim juo ir mes. Pasivaikščiosime Nemuno krantine Birštone, stabtelėsim mistinėje Velnio duobėje prie Aukštadvario. Jei norėsite ir Stakliškėse. O tada Trakai: abi pilys, visi ežerai ir... kibinai.

Ekskursijos kaina – 60.00 Lt.

Liepos mėn. 12 d. 08.00 val. Ekskursija „Ypatingieji žemaičiai“

Ypatingiejj Žemaičiai net savų pasų užsigeidė...

Pabendrausime su jais, aplankydami Oginskių dvarus Rietave ir Plungėje. Pažvelgsime į namelį, kur prabėgo laimingiausios M. K. Čiurlionio ir S. Kymantaitės povestuvinės dienos. Po to gal ir Platelių ežeras savo legendomis atskleis ar Medvėgalis pakvies užkopti. Kelionę „vainikuosim“ tarybiniu monstru – Plokštinės raketine baze. O pabaigai – gal norėsite įsigyti puikių dailininko L. Černiausko paveikslų „iš pirmų rankų“?

Ekskursijos kaina – 88.00 Lt.

Liepos mėn. 18 d. 17.00 val.Ekskursija „Kaunas vandeny“

Kviečiame išbandysime naują maršrutą ir pailsėsime po savaitės darbų. Beveik keturių valandų ekskursijoje baidarėmis – patys gražiausi miesto vaizdai nuo Kauno hidroelektrinės iki Vytauto bažnyčios, keliautojams dar negirdėtų istorinių faktų ir legendų apie Kauną papasakos kartu plaukiantis gidas.

Ekskursijos kaina -40.00 Lt

Liepos mėn. 19 d. 08.00 val. Kviečiame keliauti į Dzūkiją!

Ar kada klampojot po raistus? Jei ne, tai Dzūkijos nacionalinis parkas Čepkelių rezervatui žingeidiem turistams net pažintinį taką nutiesė; stebėjimo bokštą pastatė (pasiimkit žiūronus) ir be abejo laukia turistų. Pakeliui pasižvalgysim nuo Punios ir Merkinės piliakalnių. Užsuksime į Marcinkonis, prie Ūlos akies. Kelionę baigsim Druskininkuose, prie Meilės šaltinio, paragavę (galima ir namiškiams parvežti) jo stebuklingo vandens.

Ekskursijos kaina – 80.00 Lt.

Liepos mėn. 26 d. 10.30 val. Kauno požemių dvasia!

Ar girdėjote legendą, kad po miesto grindiniu yra išsiraizgiusi visa požemių grandinė? Šios ekskursijos metu įsitikinsite, ar tai tiesa. Turėsite galimybę ne tik nusileisti į istorinės Kauno pilies požemius, bet ir pamatyti XVI a.Hanzos pirklių rūsius. O ar žinote kur palaidotas Maironis bei Valančius, norite pamatyti jų amžino poilsio vietas? Kviečiame visus į Kauno požemių dvasią!

Ekskursijos kaina – 24.00 Lt.

Senjorams ir vaikams iki 12 m. nuolaida – 7%

Išankstinė registracija būtina.

Kauno regiono turizmo informacijos centras

Laisvės al. 36, tel. 32 34 36, [email protected]

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84905195sec.