Spa Vilnius Sana procedūros su kosmetika, kurią naudoja pasaulio garsenybės

Druskininkų kurorte veikiantis sveikatinimo centras SPA Vilnius SANA vienintelis Lietuvoje savo lankytojams siūlo prestižines Didžiosios Britanijos kosmetikos kompanijos ELEMIS procedūras ir produktus. Šia kosmetika naudojasi daugiau nei 5 mln. žmonių per metus, taip pat tokios pasaulio įžymybės, kaip Bradas Pittas, Angelina Jolie, Victoria Beckham, Nicole Kidman ir kiti.

„Visame pasaulyje prekinis ženklas ELEMIS siejamas su SPA grožio paslaugomis ir patys didžiausi bei žinomiausi SPA kurortai ir centrai jau daugiau kaip penkiolika metų siūlo modernios kokybės SPA paslaugų standartą – būtent ELEMIS linijos kosmetiką“, – sako SPA Vilnius SANA rinkodaros direktorė Eglė Rukšėnaitė. Pasak jos, tokia britų kosmetikos linijos sėkmės priežastis – sveikos gyvensenos koncepcija, liaudies išmintis, mokslinis požiūris ir dėmesys smulkmenoms.

Nuo šiol SPA Vilnius SANA centro viešnios gali užsisakyti daugiau nei dešimtį nuostabių ELEMIS SPA procedūrų, tokių kaip veido odos atnaujinimo procedūra su trimis fermentais, pro-kolageno jūros dumblių procedūra veidui, raminamoji deguonies procedūra veido odai. Vyrams taip pat siūlomos odos bei veido detoksikuojančios procedūros. Ir moterims, ir vyrams siūlomas ELEMIS giluminis raumenų masažas, ELEMIS aromatinis, raumenis atpalaiduojantis SPA įvyniojimas su jūrų dumbliais, egzotinis įtrynimas Kokosu ir Pieno Ritualinis įvyniojimas, toksinus iš organizmo šalinančios procedūros, detoksikuojantis, maitinantis Raudojo Jostro (Frangipani gėlės) įvyniojimas, beveik dvi valandas trunkantys ELEMIS SPA ritualai, skirti visapusiškam veido ir kūno puoselėjimui bei kitos malonios procedūros.

Daugiau informacijos apie veido ir kūno pracedūras su ELEMIS kosmetika – www.spa-vilnius.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14163208sec.