Už automobilio stovėjimą galima atsiskaityti mobiliuoju telefonu

Telekomunikacijų bendrovės Tele2 vartotojai už automobilio statymą mobiliuoju telefonu gali atsiskaityti jau keturiuose Lietuvos miestuose. Pernai šią paslaugą bendrovė pradėjo teikti Vilniuje ir Kaune, o dabar tokiu būdu galima susimokėti Šiauliuose ir Trakuose.

Tele2 klientai šia paslauga daugiau nei metus noriai naudojasi didžiausiuose šalies miestuose. Įvertinę šio mokėjimo būdo populiarumą, mobiliuoju telefonu už parkavimą siūlome atsiskaityti Šiaulių ir Trakų gatvėse bei automobilių stovėjimo aikštelėse", – tvirtino "Tele2" Pridėtinių paslaugų vadovas Mindaugas Liulys.

Mokėjimas už parkavimą mobiliuoju telefonu yra paprastas ir patogus, nes vairuotojams nebūtina turėti monetų, ieškoti mokėjimo aparato, o susimokėti galima paspaudus vos keletą mobiliojo telefono mygtukų: išsiuntus SMS žinutę ar pasinaudojus mobilia (WAP) parkavimo svetaine esančia portalo wap.tele2.lt sekcijoje "Naudinga". Pastarojoje taip pat yra pateikta informacija apie stovėjimo laiko trukmę bei įkainius skirtingose miestų zonose.

Norintys pradėti naudotis šia paslauga, "Tele2" prekybos salonuose gaus specialų lipduką, kurį reikės priklijuoti ant automobilio priekinio stiklo ir užregistruoti jo brūkšninį kodą. Tai padaryti galima numeriu 1332 išsiuntus SMS žinutę, prieš tai įrašius lipduko brūkšninį kodą ir automobilio numerį (žinutės kaina siekia 20 ct.). Tas pats parkavimo lipdukas galioja Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ir Trakuose.

SMS žinute taip pat galima gauti priminimą, kad automobilio stovėjimo laikas baigiasi, o atsakius į šią žinutę – laiką vėl pratęsti (priminimo žinutės kaina – 5 ct.)

Mokestis už automobilio parkavimą bus įskaičiuotas į kliento mobiliojo ryšio sąskaitą. Daugiau infomacijos apie automobilių parkavimą SMS žinute ir mobiliuoju internetu galima rasti "Tele2" interneto puslapyje www.tele2.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23954296sec.