Mūsų odisėja kviečia į ekskursijas rugsėjo mėnesį

Rugsėjo 6 d., šeštadienis - Paslaptingosios alėjos

Ši ekskursija – tai nuostabūs gamtos vaizdai, veikiau primenantys Vakarų Europą nei Lietuvą... Sužinosime apie vieną žymiausių parkų kūrėjų E. F. Andrė,susipažinsime sujo projektuotais šedevrais bei grafųTiškevičių dvarų statiniais Trakų Vokėje, Lentvaryje ir Užutrakyje. Vaikščiosime šių parkų takais ir tilteliais, gėrėsimės vandens „kaskadomis“, šaltiniais... Užsuksime ir į Trakus – o ten salos pilis, Vytauto Didžiojo palikimas, karaimai ir kibinai... Dėmesio! Fotoaparatas būtinas! Tik taip galėsite įrodyti pabuvoję “svečioje šalyje“.

Rugsėjo 12 d., penktadienis – Užburtoji fleita

Vyksime į Vilnių, V. A. Mocarto operą „Užburtoji fleita“. Neregėtos sėkmės ir publikos pripažinimo sulaukusios operos "Bohema" kūrėjai, garsioji menininkų trijulė - Gintaras Rinkevičius, Dalia Ibelhauptaitė ir Juozas Statkevičius - tęsia darbą drauge. V. A. Mocarto opera "Užburtoji fleita" - tai kerinti ir visada aktuali istorija apie laimės ir tiesos paieškas, gėrio ir blogio kovą, žmogiškų ir dieviškų aistrų verpetą nuspalvintą skaidria ir nė vieno abejingu nepaliekančia muzika.

Rugsėjo 13 d., šeštadienis – Panemunės pilys

Tai itin populiarus, su puikiais vaizdais ir panoramomis maršrutas panemuniais į piliakalnių ir pilių kraštą. Daug įdomaus apie grafų Tiškevičių giminę sužinosime apsilankę Raudondvario rūmuose, pamatysime unikalius ant kaučiuko tapytus paveikslus. Vilkijoje aplankysime vieną seniausių Lietuvos klebonijų. Kopsime į legendinio kunigaikščio Palemono kalną, Gedimino kapo ir Pilies piliakalnius, pasidairysime po gražias apylinkes iš bažnyčios bokšto. Sužinosime, kurią panemunių pilį įamžino drobėje žymus rusų dailininkas N. Rerichas. Ekskursiją užbaigsime V. Grybo memorialiniame muziejuje...

Rugsėjo 20 d., šeštadienis - Aukštaitijos asorti

Pakeliui susipažinsime su miesteliu, kuriame stovi aukščiausias gelžbetoninis kryžius. Anykščiuose lankysimės bažnyčioje, kurios bokštai vieni didžiausių Lietuvoje. O kur dar legendomis apipintas velnio neštas ir pamestas akmuo, Anykščių šilelio žavesys ir svajonės apie nelengvai pasiekiamą laimę... “Anykščių vyne” susipažinsime su gėrimų gamybos technologijomis bei jų padegustuosime. Po to vyksime į Rokiškio dvarą, kur grožėsimės dvarininkų baldais, indais, rūbais. Prisiliesime prie garsiausio XX a. medžio drožėjo L. Šepkos kūrybos, kurio ranką, anot vietinių žmonių, vedžiojo angelas... Rūmų ekonomė pakvies pasivaišinti garsiaisiais savo krašto sūriais.

Rugsėjo 27 d., šeštadienis - “Grybų fiesta” Pakeliui į grybų sostinę, aplankysime Birštoną su Vytauto kalnu, susipažinsime su karališkojo kurorto įdomybėmis, žymiaus dailininko portretisto N. Silvanavičiaus paveikslais, puošiančiais Jiezno bažnyčią. Užlipsime ant Punios piliakalnio bei pasigrožėsime Nemuno vingiu. Turtinguose Varėnos miškuose ieškosime gražiausių, didžiausių, storiausių ir skaniausių grybų, o pačioje Varėnoje įsiliesime į kasmetinę grybų šventę... Linksmi ir gerai nusiteikę dar užlipsite į Merkinės piliakalnį, o paskui skubėsime į Kauną nustebinti namiškių dzūkiškomis gėrybėmis. Būtinas išankstinis apmokėjimas į visas ekskursijas. Lankomi objektai apmokami papildomai. Lankomų objektų eiliškumas gali kisti. Grupėms siūlome individualius maršrutus, kuriuos galime suorganizuoti pagal Jūsų pageidavimus. Informacija tel.: 8 37 207879, mob.: 8 698 03091, www.musuodiseja.lt

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59489989sec.