SupaDevynios Danguje svečiai vaikštinės debesyse

Spalio 31-ąją SupaDevynios komanda visus kviečia pasivaikščioti ant tikrų debesų. 100 metrų virš žemės, dangoraižio Helios City viršutiniuose aukštuose esančiame Silver Sky bare vyks aukščiausias vakarėlis Vilniuje.

Pirmą kartą visiems duris atversiančiame Silver Sky svečių laukia dar viena niekur nematyta staigmena – specialieji efektai iš sauso ledo. Ateinantys žengs į tikrus debesis, o salėje liesis nepaprasti kriokliai. Svečių laukia ir meniškos šilko paslaptys – kas tai bus, sužinosite apsilankę.

Dviejose erdviose salėse skambės SupaDevynios vakarėliams įprasta šokių muzika: melodinga, ritminga, jausminga, uždeganti. Susirinkusius neabejotinai sužavės didžiausia vakarėlio žvaigždė – MJ Cole (Matt Coleman). Jo debiutinio albumo, pavadinto kaip ir didžiausias MJ Cole hitas Sincere, vien Didžiojoje Britanijoje parduota daugiau nei 100 tūkst. kopijų.

Savo titulu išsiskiria kitas svečias Jazzie B – jis tikras riteris, šį įvertinimą gavęs iš pačios Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II už nuopelnus muzikai. Didžėjus, prodiuseris, legendinės grupės „Soul II Soul“ įkūrėjas yra pelnęs du prestižinius Grammy apdovanojimus.

Vakarėlį papuoš Karina Krysko su Mosquito vyrukais – naujas šios vokalistės amplua abejingų nepaliks. Karina gyvai atliks kelis latino house stiliaus kūrinius.

Nepaprasta nuotaika visus užkrės ir energingieji „PingPong DJs“ – funk, soul, breakbeat duetas iš Vilniaus.

SupaDevynios vakarėliuose svarbiausia ne tik puikūs atlikėjai, bet ir netradicinė vieta. SupaDevynios  vakarėlių lankytojas – išsilavinęs, daug matęs ir patyręs, todėl ieškantis bekompromisės kokybės. Svečiams taikomas vienintelis aprangos kriterijus – jokių banalių, stereotipinių, pigių mums svetimo „haloween‘o“ kaukių iš prekybos centrų, o norintys nustebinti savo fantazija danguje visada laukiami.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92678404sec.