SupaDevynios kviečia pasivaikščioti ant tikrų debesų

2008 m. spalio 30 d., Vilnius. Jau rytoj (spalio 31-ąją), SupaDevynios kviečia pasivaikščioti ant tikrų debesų. 100 metrų virš žemės, dangoraižio Helios City viršutiniuose aukštuose esančiame Silver Sky bare vyks ne tik pats aukščiausias vakarėlis tąnakt Vilniuje – svečių laukia ir originali fotografijų paroda.

Parodai atrinkti ir sudėtinga technika ant šilko atspausdinti aštuonių jaunų ir talentingų menininkų darbai. Pasak organizatorių, ši paroda lankytojo neįpareigoja būti meno kritiku – tai darbai, atspindintys paprastų žmonių emocijas ir skirti tokiems pat paprastiems žmonėms.

Darbų tematika – Angelai mieste ir Danguje – puikiai tinka prie nekasdieniškos renginio atmosferos. Anot organizatorių, svečiai kviečiami ne tik maloniai praleisti laiką, pasiklausyti muzikos ir pabendrauti su kitais vakarėlio svečiais, bet ir pamatyti nestandartinę fotografijos parodą.

Be netradicinės parodos, vakarėlio svečių laukia specialiųjų efektų iš sauso ledo staigmenos, įspūdingos dekoracijos, kvapą gniaužianti naktinio Vilniaus panorama bei visiems gerai žinomi atlikėjai.

Abu didieji SupaDevynios svečiai – britai MJ Cole ir Jazzie B – nekantrauja, kol patys galės praverti Silver Sky duris. Atrodo, tokios aukštumos – naujiena ir hito Sincere autoriui, ir projekto Soul II Soul įkūrėjui, neseniai įšventintam į riterius!

Ne ramiau nusiteikusi ir lietuviška SupaDevynios programos dalis. Karina Krysko tvirtina rūpestingai repetuojanti latino house programą su projektu Mosquito, o didžėjų duetas PingPong DJs rikiuoja būtent Helovyno nakčiai skirtą funk, soul, breakbeat programą.

Tingiesiems Vilniaus klubinėtojams vertėtų žinoti, kad į kruizą po debesis SupaDevynios liko vos ketvirtadalis bilietų, o tai visiškai negarantuoja, kad galėsite jų įsigyti tiesiog prie įėjimo į vakarėlį. Paskutiniais bilietais į SupaDevynios prekiauja TIKETA.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.47006917sec.