flyLAL jau parduoda bilietus skristi iš Palangos į Londoną ir Dubliną [1]

Lietuvos skrydžių bendrovė flyLAL vasaros skrydžių sezonu vėl skraidys iš Palangos oro uosto į Londoną ir į Dubliną. Skrydžiai iš Palangos pradedami balandžio 4 d.

"Atsižvelgdami į 2008 metų keliavimo tendencijas ir poreikius nutarėme ir kitąmet skraidinti keleivius iš Palangos. Suplanavę ir suderinę su oro uostais skrydžio laikus jau pradėjome pardavinėti bilietus vasaros sezonui – siekiame, kad mūsų šalies keliautojai ir svečiai iš užsienio šalių galėtų iš anksto planuoti keliones", – sakė  flyLAL Pardavimų ir klientų aptarnavimo departamento direktorius Liutauras Tarabrinas.

Iš Palangos į Londoną ir Dubliną skrydžiai bus vykdomi triskart per savaitę – antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Skrydžiai pradedami balandžio pradžioje suteikiant galimybę jau per Šv. Velykas lietuviams patogiai atskristi aplankyti artimųjų arba sulaukti jų svečiuose pas save.

Keliaujančiųjų patogumui  flyLAL  lėktuvai skraidys į Londono Getviko oro uostą. Skrydžių bilietai iš Palangos į Londoną ir Dubliną kainuoja nuo 231 Lt su oro uosto mokesčiais.

Vasaros skrydžių sezonas prasideda nuo kovo 29 dienos, tačiau jau dabar  flyLAL keleiviai gali įsigyti bilietus ir vasaros skrydžiams į Madridą, Londoną, Amsterdamą, Frankfurtą, Paryžių, Dubliną bei iš šių miestų į Vilnių.

Liutauras Tarabrinas pabrėžė, kad kitąmet Vilnius tampa Europos kultūros sostine, todėl tikimasi sulaukti daug užsienio svečių. Tam, kad Europos valstybių gyventojai galėtų planuoti vizitus į Vilniuje ištisus metus vyksiančius renginius,  flyLAL  suteikia galimybę skrydžių bilietus įsigyti iš anksto.

Bilietus galima įsigyti bendrovės portale www.flylal.com, kituose pardavimo portaluose, kelionių agentūrose.

Apie flyLAL

AB flyLAL  – viena didžiausių oro bendrovių Baltijos šalyse. Žiemos skrydžių sezonu  flyLAL  tiesioginiais reisais sujungė Vilnių ir Amsterdamą, Budapeštą, Frankfurtą, Kijevą, Londoną, Madridą, Maskvą, Paryžių, Romą ir Stambulą. Nuo gruodžio vidurio į skrydžių sąrašą įtrauktas ir Milanas. Kalėdų ir Naujųjų Metų laikotarpiu bus vykdomi tiesioginiai reisai į Dubliną. Bendradarbiaudama su 25 pasaulio skrydžių bendrovėmis "flyLAL" savo keleiviams siūlo iš Vilniaus nuskristi į daugiau nei 300 pasaulio miestų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

1 inga 02/18/2009 23:10 bet juk bankrutavo????? nieko nesuprantu


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15517211sec.