Kauno centre duris atvėrė naujas ekonominės klasės viešbutis – Magnus Hotel

Gruodžio 1 d. Kauno centre duris atvėrė naujas ekonominės klasės viešbutis – trijų žvaigždučių kategorijos Magnus Hotel. Tai ketvirtasis koncerno Achemos grupės viešbutis, įsikūręs pernai pradėtame rekonstruoti buvusiame “Aušros” spaustuvės administraciniame pastate ir tapęs akivaizdžia judraus Vytauto prospekto bei stoties rajono dominante.
“Kaunas seniai jaučia viešbučių stygių, o ypač – nebrangių, kokybiškas paslaugas teikiančių. Tikimės, jog ir kauniečiai, ir miesto svečiai įvertins ne tik puikią strateginę Magnus Hotel vietą miesto centre, komfortiškas aptarnavimo paslaugas, bet ir dviejų moderniai įrengtų konferencijų salių galimybes, - sako viešbučio Magnus Hotel direktorė Smiltė Mažūnienė. - Rekonstrukcijos metu buvo maksimaliai išnaudotos visos erdvės: siūlome ne tik modernius kambarius, ne tik restoraną ir konferencijų sales, bet ir panoraminį barą devintajame pastato aukšte su atvira apžvalgos aikštele, dvi sales furšetams ir pokyliams. Esame pasiruošę svečių antplūdžiui - viešbučio parkavimo aikštelėje numatytos vietos ne tik automobiliams, bet ir autobusams.”
Magnus Hotel priėmimo tarnyba veikia visą parą – tai itin patogu miesto svečiams, atvykstantiems geležinkeliu ar autobusais, mat viešbutis įsikūręs kitoje kauno autobusų stoties gatvės pusėje. Iki geležinkelio stoties – vos 7 minutės pėsčiomis, taip pat netoli ir iki Kauno širdies – Laisvės alėjos, patogu nuvykti ir 15 km iki Kauno orouosto.
Šiuolaikiškai įrengti 82 viešbučio kambariai, iš jų 7 – liukso klasės, du kambariai pritaikyti neįgaliesiems. Konferencijų salės vienu metu gali talpinti per 100 žmonių, yra jaukus 12 vietų posėdžių kambarys, per 60 lankytojų vienu metu gali priimti europietiškos virtuvės restoranas pirmajame aukšte, o bendras pokylio dalyvių skaičius banketinėse salėse gali siekti 120.
“Mūsų nuomone, Kaune, o ir visoje Lietuvoje, keturiomis žvaigždutėmis įvertintų viešbučių pakanka, tačiau ekonominės klasės, siūlančių kokybiškas paslaugas už patrauklią kainą, pasiūla vis dar atsilieka nuo paklausos, - teigia koncerno viešbučių holdingo “Balturas” generalinis direktorius Alvitis Lukoševičius. – Nebrangių ir kokybiškų paslaugų poreikis atsiliepiant pasaulinės krizės padariniams tik augs, tad tikimės, jog “Magnus Hotel” ne tik atsilaikys konkurencinėje kovoje, bet ir taps šios specifinės veiklos srities lyderiu.”
Investicijos į Magnus Hotel siekia apie 15 mln. Lt. Kuriant interjerą itin aktualizuota Kauno tema – dizainerė K. Ancutaitė specialiai šiam viešbučiui pritaikė miesto vaizdus, simboliką, o konferencijų salės supažindina su Kaunu dar kojos iš viešbučio neiškėlus – jos išklotos specialiai Vokietijoje austa kilimine danga su Kauno žemėlapiu.
Artimiausiuose Balturo planuose - intensyviai spartinama Lietuvos sanatorijos Druskininkuose rekonstrukcija.
Viešbučių holdingas jungia višbučius Palangos vėtra ir Austėja Palangoje, viešbutį Druskininkai ir laisvalaikio klubą Sūkurys Druskininkuose, medicininės reabilitacijos ir sanatorinio gydymo įstaigą Atgaiva tau Jonavos r. bei vandens procedūrų parką SPA Druskininkai .

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1593051sec.